“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
sn.delikan , bakınız benim fikrim de şu şekilde,
hani lafa gelince çok demokrat çok hümanist çok medeni çok insancıl çok saygılı çok tok gözlü ya o avrupalılar
gel gelelim kendileri için uyguluyorlar o demokrasiyi sn.delikan, kasabalarının dışına çıktıklarında islam coğrafyasının tepesinde petrolün tepesinde akbabalar gibi bu demokrat beyaz avrupalılar oturuyor ilginçtir
papa diyor ya emeviler avrupayı kılıçla işgal etti osmanlı avrupayı kılıçtan geçirdi ? halbuki avrupa deyince güney amerikayı kılıçla devşiren, tüm okyanusları kılıçla sömürgeleştiren emperyalistlerden bahsediyoruz evet.
ispanyollar sövdükleri endülüs emevilerinin yaptırdıkları saraylara giriş 30 eurodan bilet kesiyorlar ama turistlere
yani sarışın mavi gözlü olan ve haç takanlar için o üstün evrensel demokrasi ve insan hakları masalları.
ama burunlarının dibindeki daha dün müslüman boşnak katliamını hatırlatırım bende. bu hollandalıların garantörlüğünde sırp kasaplara peşkeş çekilen serebrenitsdaki bosna hersekdeki avrupalı müslümanların ırzı namusu onuru ne oldu pekii ?
onlarda sarışın mavi gözlü avrupa halklarıydı ancak tek farkları göğüslerinde haç yerine hilal taşıyor olmalarıydı ! hani yüksek insan hakları hani inanca saygı ?
yahu geçelim bu işleri
katledilen avrupalı müslüman halklar katledildikleriyle kaldılar,
kendimizi kandırmayalım olurmu, haçlı zihniyeti bunların gıdasıdır yine aynı kinin peşindeler.
bırakın hayırı eveti chp yi akp yi bir taraffa, diyoruz ki birlik olma zamanıdır, siz sürekli kıyaslar yapıyorsunuz ?
saygılarımla
Son düzenleme : Günaydın; 14-03-2017 saat: 15:36.
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
kopyala yapıştır yasaklanmalı forumda
ezberciliğe
mantık süzgecinden geçirmeden paylaşımlara yol açıyor
Yer İmleri