Sayfa 210/969 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Şirketlerle ilgili araştırmaları sürdürüyorum.

Nevotek'i aradım, yeni kurulan şirket , şirketin içinde dahi " herkese açık olmayan bilgi" kapsamındaymış.
    Sadece şirket ortağı yanıt verebilir dediler.

.
    Bugün Nevotek yöneticisi ile görüşebildim. Birkaç yıl öncesinde de görüşmüştüm.
    Normalde bu tür görüşmelerde bulunamazsınız, nezaket çerçevesinde kırmadılar ,belli bir sohbetimiz geçti.

Herhangi bir şeyi atlamadan satır başları halinde aktarmak isterim:

1. Otelcilik ve hastane sektörleri sürdüğü müddetçe bu şirketin varlığını sürdürmesi bekleniyor.
    2. Temelinde bir yazılım şirketi olduğu için değişen ortamlara yönelik çözümler üretmek zorunda.
    3. Marka değerini konuştuk, özellikle körfez bölgesinde çok güçlü olduğu ifade edildi.
    4. Yeni kurulan şirket bir start up. Henüz bir ürün lansmanı yok, yazılımların test aşaması sürüyor.
    5. bir inşaat şirketi gibi düşünebilirsiniz, projeler ( sözleşmeler imzalandıkça şirketin nakit akışına bağlı defter
    değeri artıyor veya azalabiliyor)
    6. İş Girişim 'in defter değerine yansıyan 5-6 mio dolar değerin özellikle marka değeri ve iş yapma potansiyeli
    dikkate alındığında düşük kalabileceğini anladım. Arama nedenim tam da bu soruya yanıt aramaktı.
    Gerçek değerin ne olabileceği sorusunun üstü açık. Belli ki bu soruya yanıt bulmak bugünün şartlarında kolay değil.

Özetle, şirketin ( İSGSY'nin) performansını etkileyebilecek somut bir bilgi yok- olsaydı da zaten konuşulmazdı!
    Konuşmadan aldığım enerji ve şirkete son dönemdeki katılımlara baktığımda olumlu değerlendiriyorum.

2. Hissede YAZAN ÇOKDA PEK ÖYLE İŞTAHLI ALICI KY DE YOK. 0,77 BEKLENTİSİMİ VAR
    Nereye kadar düşer mi diye bekleniyor. Buraya da bir Galip ağa yani METRO gelmeli yoksa KRİTİK YERDEYİZ

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILAT Yazıyı Oku
    Hissede YAZAN ÇOKDA PEK ÖYLE İŞTAHLI ALICI KY DE YOK. 0,77 BEKLENTİSİMİ VAR
    Nereye kadar düşer mi diye bekleniyor. Buraya da bir Galip ağa yani METRO gelmeli yoksa KRİTİK YERDEYİZ
    49 goruldu , hayirli olsun.. ay sonu gelse de alsam

4. Iş spek hala mezarcı gibi 0,77 zemin hazırlar gibi bir hali var.
    Devamlı fiyatı aşaği bıraktırıyor.1,50 nin de altına verdi.

5. Aliştaydı satışa geçti satış maliyet 1,418 hisse 1,48 den aşağısını görmedi.
    Ne fenasın iş spek derdin ne 0,77 ciylemi anlaştın

6. Yatırımla anlaşmış ortalama aşağı çekiliyor. Hacimle birde nasılda uyanık iş spek
    verin hisselerimi yoksa aşğıda yol çok diyor.sevgiyle sarılanlara mesajmı?

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILAT Yazıyı Oku
    Aliştaydı satışa geçti satış maliyet 1,418 hisse 1,48 den aşağısını görmedi.
    Ne fenasın iş spek derdin ne 0,77 ciylemi anlaştın
    Aldigini daha ucuza satiyor o zaman,

Satislardan anladigim tek bir kisi basiyor, cunku 9101, 3169, 6831 gibi surekli ayni sekilde kalip emirler geliyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,421
    BEnim hiç kimse ile anlaşmam söz konusu olmaz . ISYAT benim yazdıklarımı kendisine alet ediyor .
    Asıl mesele şu . Biz ( KY ) burada yazarız ISYAT ve ISGSY KAP ta yazar . Bu güne kadar ne yazdılar ona bakın . Son 3 aydır değil 6 aydır değil 1 yıldır haber yok , 3 yıldır ise azalarak haber vermişler . Hala haber filan yok . BKz. Noreply gene Nevotek hakkında bilgi vermiş kendi çabaları ile . Kendisine teşekkürler . O beni sanal değil gerçek hayattan da tanıyor . Borsa ile ilgim hobisi olan KY çapındadır . Gerisi laf-ı güzaf .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 210/969 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •