.70 demeden ben gap kapandı demem
.70 demeden ben gap kapandı demem
XU100'den 110500'de ayrıldık. Uzunca bir süre olmayacağız, tepkisine dahi girmeyeceğiz. Pozisyonumuz bu şekilde olmasına rağmen şu sıralar bizimkiler bu firmayı çok önemsemekteler. Nedenini, niçinini henüz soramadım fakat ara ara göz attıklarının farkındayım.
Herkese sağlık ve bol kazanç dilerim.
Esen kalın.
Yabancı Borsayı satıyor, Kutpo da ise çoktan sattı gitti. Yabancı takası yüzde 1,76 ya düşmüş durum da. Dönüp geldiklerin de alacaklardır sanırım...ytd
Kardes patron bizi de yabanci goruyor...ben 1gr bu hisseyi taniyorsam..bugun dunun acisini cikarir...iki gun adam gibi ust uste yukseldigini 9 aydir goremedim bu kagatta
Bu rasyolar ile borsanın en bedava işlem gören nadir hissesi.
Son bilançoya göre defter değeri 7 tl çıkıyor. Hisse değeri 5.88 . Tam bir fiyasko rezalet. En son baktığım Anele de böyle idi. Bunu ben değil şirket yönetimi patron nasıl içine sindiriyor anlayamıyorum.
Çünkü dengesiz bilanço yatırımcıyı ürküttü korkuttu. Yönetim giderleri sanki apple ın Ceo su na maaş veriyolar gibi her zaman roket artıyor. Finansman giderler,
bakın buraya çok dikkat edin döviz artısı son hesaplarıma göre 29 milyon tl. Bu kurla sene sonu 32-33 milyon tl fazla verir lakin finansman giderleri şu bu derken küt püsküvüt.
Yani şunu demek istiyorum. Bu şirketin yönetim pazarlama ve finansman giderleri kalemi şişmez ise borsanın borçsuz nadir 1-2 şirketinden biri döviz fazlası tl olarak borsanın 39. Şirketidir. Ciro sürekli artar. Değil zarar , kar düşmesi nerdeyse imkansız bir şirket lakin olmaz olmaz yok))) en güzel kazığı yediğim geçen sene ki tek şirket)))
Özetle bedava kelepir işlem görüyor, lakin bilanço korkusu var, ama yine riski alıcam kalan nakiti yakında buraya gömücem. Defter değeri 7 tl, döviz fazlası 29 milyon tl borç yok. Böyle borsa da 2. Şirket yok. Bilançoda alengir dönmezse 12 aylıkta olağanüstü kar görmemiz lazım bu sefer gideriz, yine kumpasa gelirsek, gelebiliriz))) dikkatli de olmak gerek.
En kritik kalemler: yönetim giderleri, pazarlama satış giderleri, finansman giderleri, yeter ki bunlar rahmani gelsin.
Sanki apple nın ceo suna maaş veriyorlar, biraz tasarruf...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sonunda olmasın Uzel gibi 😂😂😂ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kur roketledi, ülkemiz için kötü lakin biz borsacıyız. Bununla da yaşamasını bilmeliyiz. Şirketler bizim değil, bizler hisse alıp satıyoruz.
Son bilanço ve o zaman ki kur ile 29 milyon tl artı fazlası var.
Defter değeri 7 tl, bu nedemek kriz şartları harp şartları olması gereken hisse değeri demek lakin şu an 5.88. Yani harp savaş kriz şartları fiyatlmasının da altında işlem görüyor demek. Ucuzun ucuzu...
Tekrar ediyorum, finansman yönetim ve pazarlama giderleri rahmani gelirse, bu kur artışı ile 43-47 milyon tl arası kar görmemiz muhtemel ki, belki de 50 milyon tl yi bile görebiliriz, yılbaşı gecesi öncesi satışlarının artmasından dolayı ...bu şirketin sermayesi 39 milyon tl dikkatinizi çekerim.
Şimdiden bol kazançlar.)))
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri