Sayfa 182/637 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    hisse işlemleri için çok yüksek hacim yapmayacaksanız...ki uzun vade yatırımcı olarak nadiren işlem yapıyoruz..bu durumda 1000 de 1 komisyon normaldir...büyük hacimlerde işlem yapanlar daha düşük oranlar olabilirler...ben iki kurumla çalışıyorum, ikisinde de 1000 de 1 oranım var...çok az işlem yapıyorum bu arada.

çalıştığım iki kurum da banka dışı...genelde aracı kurum olarak bankalar daha yüksek komisyon alırlar...banka dışı, ancak banka ortaklığı olan sağlam firmalar var..onlar tercih edilebilir.
    Peki saklama ücreti olarak 32 TL? Bu firmaları öğrenme şansım var mı özelden de olabilir.

Teşekkürler.

2. bahsettıgınız %1 farkı zaten odersınız yedırılmıstır vadelı fıyatın ıcıne ama fark etmezsınız...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    vadelide teminattaki para da nemaşanır..ama bu getiri farkı kapamaya yetmez diyorsunuz sanırım? ben de diyorum ki alım ve satım arası marj %1 e yakın spotta...ama vadelide bu fark 0 a yakın.

vadeli işlemler biraz daha uzmanlık ister...uzak olan arkadaşlar uzak durmaya devam edebilirler...şiddetle tavsiye ettiğim bir konu değil.

3.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Peki saklama ücreti olarak 32 TL? Bu firmaları öğrenme şansım var mı özelden de olabilir.

Teşekkürler.
    ben yatırım finans ve ataonline ile çalışıyorum..ikisi de kendini kabul ettirmiş ve uzun yıllardır sektördeler. yat.fin iş bankasının yan kuruluşu zaten.

32 tl, hesap işletim ücreti gibi bir şey...her kurum alıyor..normal fiyat.

Merhabalar Sayın Dudu,

ileride Pnsüt ün yatırım giderleri azalınca olası karları artarsa tekrar yatırım yapar mısınız?
    Sahibi size güven veriyor mu ?
    35 ½

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Karşıyakalı Yazıyı Oku
    Merhabalar Sayın Dudu,

ileride Pnsüt ün yatırım giderleri azalınca olası karları artarsa tekrar yatırım yapar mısınız?
    Sahibi size güven veriyor mu ?
    Malesef artik yatirim yapmam.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Malesef artik yatirim yapmam.

Syg,
    sahibinden ötürümü
    35 ½

Saygı değer forumdaşlarım , Adel ile ilgileniyormusunuz? şu sıra pek yüzüne bakanda yok galiba.

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Öncelikle bu sırada sağladığınız birikim için tebrik ederim..demek ki tasarruf yapma bilinciniz yüksek, birikimlerinizi de riske atmadan en azından korumasını bilmişsiniz.

portföyde reel getiri oranını arttırmak için hisse portföyü oluşturma kararınız da doğru...bu topik onun için var zaten...bu başlıkta ne kadar çok zaman harcarsanız o kadar hazır olursunuz hisse portföyü için..nacizane önerim şimdilik aylık %1 lik bir kısmı hisse yatırmına yönlendirin..10 ay sonra %10 a çıkacaksınız, en az 1 yıl da %10 luk portföyü takip edin, yönetin, bazı hisseleri arttırıp, bazıları azaltın...aktif portföy yönetimi yapın yani...gerekli deneyim sonrası hisse oranınızı risk anlayışınıza göre şekillendirirsiniz.
    Sayın Cautionary,
    Yorumunuz için teşekkürler. Öncelikle birikimlerim daha iyi olabilirdi daha çok tasarruf yaparak ama olmadı ve bazı yaptığım aptalca hareketlerden dolayı(bakınız sterline içim gidiyor şu anda) daha da arttirabilecekken onu da yapamadım geçtiğimiz 1 yıl içinde ve bu zamana kadarda borsadan hep uzak oldum, zaman zaman korktum yada anlamadığımdan bulasmadim.anlayacağınız çok mesafeliydim ama artık birşeyler yapmak istiyorum.
    Topikte 100. sayfaya kadar geldim ve uvy için verilen hisselere yatırım yapmak istiyorum. Aradan 1 aydan fazla zaman geçti ama halen geçerlidir diye düşünüyorum ve heralde 5 tane seçmen gerekse şimdilik petkm, brisa, tavhl, soda ve aksa.
    Ben baya geç kalmış biri olarak bunlara hemen yatırım yapabilir miyim? Önerdiğiniz gibi değilde mesela direk %10 yatirsam çokmu acele etmiş olurum?
    Teşekkür ederim şimdiden

D5833 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 182/637 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •