Sayfa 66/612 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 521 - 528 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by konkasor34 Yazıyı Oku
    kapanışta 9,28 den biri 19720 lot aldı...toplam bu günlük 37173 lot işlem yaptı...yani normal seans içinde alsaydı sanırım +%10 ile kapatmamız içten bile degildi...ilginç şeyler oluyor tahtada...bugünkü pastayı alabilirsek çok iyi olur...
    Kapanıştaki işlem Finans Yatırım içindeydi yani alıcı ve satıcı oydu. Günlük takas:

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. pasta için teşekkürler...yatırım neden böyle bişey yaptı acaba amacı ne olabilir ki...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    XGIDA hisseleri çarpanlarını bir tabloda topladım, veriler İş Yatırım'dan. 3 Tane ayrı tablo yaptım, birincisi tüm gıda şirketleri, 2. tablo ilkinde altı çizili olan yani piyasa değeri 100mn üstü olan şirketler, 3. ve en az şirketin yer aldığı tablo ise benim karşılaştırmayı uygun bulduğum muteber şirketler. Bunların çarpan ortalamasına göre PETUN'un % kaç iskontolu olduğunu altına yazdım. Aralarında en önemli olan bence FD/FAVÖK çarpanıdır.

İstediğiniz iskonto oranını alıp hissenin güncel fiyatı 9,30'u (1-iskonto oranı)'na bölerseniz o iskontonun kapanması için hissenin hangi fiyatta olması gerektiğini bulursunuz. En iyisi ise benim seçtiğim ''muteber'' hisselerin çarpanlarına göre olan iskontolarının ortalamasını alıp bunu hesaplamaktır. Matematiği olanlar hesaplasın, ben yazarsam hedef fiyat vermiş olurum uygun olmaz

Syg.

4. Su günlerde borsadaki fiyatlama kesinlikle temel,teknik verilere dayanmıyor.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515

2008/12 bilançosundan başlayarak çeyreklik verilerle Satışlar Özkaynaklar Piyasa Değeri

6. grafikler ve analizler için teşekkürler börsianer...gerçekten ucuz bir hissemiz var...bakalım ne zaman uyanacak o zamana kadar bize toplama düşüyor...

Alıntı Originally Posted by Hisseci44 Yazıyı Oku
    Herkese merhabalar

Temeli oranları oldukça sağlam olan petun da 9 aylık kar rakamı da oldukça güzel geldi .
    Hisse başına 1 tl yi aşan kar rakamı ile ucuz kalan hisse , bist in geri çekilmesinden etkilenerek kısa vadeli destek de görünüyor .
    bist in toparlanması ile kanal direncine yönelebilir ..

haftalık grafik de ise orta uzun vadeli hedefler hissenin teknikde ne kadar ucuz kaldığını gösteriyor bence

herkese bol kazançlar...

http://www.hisse.net/topluluk/showth...33#post1293433
    Ben bana kandım bir şey kazanamadım, siz SİZ olun sakın bana kanmayın.

Herkese merhabalar,
    Sanayi şirketi olupda kar ettiği halde (üstelik de sermayesinden fazla,bayağı bayağı güzel kar ettiği halde)
    PD si 1 in altında işlem gören hiç şirket görmedim yada hatırlamıyorum.
    Bu durum sürdürülemez bence,

Herkese bol kazançlar...
    Ben bana kandım bir şey kazanamadım, siz SİZ olun sakın bana kanmayın.

Sayfa 66/612 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •