Sayfa 551/997 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,401 - 4,408 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    bana 3,75 verdiler 250000, halknbank 4 veriyor bana eyvallah dedim peki 3,9 yapalım dediler, bende taşımaya üşendim tmm dedim. size hangi şb verdi 4% ? hoşgeldin mi?
    Eturuncu aylardır gunluk%4 veriyor.

Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    mb faiz ile enflasyonu kontrol edemiyorsa bizde dolar ile enflasyonu fişekleriz. olmamı?
    Olur olur hemi de çok güzel olur. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ilede uslanmayanın hakkı KÖTEKTİR.

3.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Garanti bankasının 10.01.2018 vadeli 15,30 basit faiz veren bonosu: TRFGRAN11833

Mevduat karşılığı 16,20 oluyor.
    Garantinin bu bonosu nasıl bu kadar yükseldi ? hakikaten 100 birimi 97,9530TL den 50 gün vadeyle alınabiliyor. Basit getiri %15.25

Ne oldu acaba bonodan yabancı çıkışı falan mı gerçekleşti?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Garantinin bu bonosu nasıl bu kadar yükseldi ? hakikaten 100 birimi 97,9530TL den 50 gün vadeyle alınabiliyor. Basit getiri %15.25

Ne oldu acaba bonodan yabancı çıkışı falan mı gerçekleşti?
    Dışardan bilmek mümkün degil ancak 184 milyon TL tutarlı 70 gün ihraç vadeli bir bono. Giren nitelikli yatırımcılardan bazılarının beklenmedik nakit ihtiyacı (veya TR yatırımlardan aniden çıkma kararı) oluşmuşsa, 10-20 milyon TL hacimle bile bu yükseliş mümkün. Oran da çok garip degil, hazine bonolarından daha yüksek olması gerekir teorik olarak. Muhtemelen bankanın kendisi geri alıyordur.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Dışardan bilmek mümkün degil ancak 184 milyon TL tutarlı 70 gün ihraç vadeli bir bono. Giren nitelikli yatırımcılardan bazılarının beklenmedik nakit ihtiyacı (veya TR yatırımlardan aniden çıkma kararı) oluşmuşsa, 10-20 milyon TL hacimle bile bu yükseliş mümkün. Çünkü hem çok ufak hem çok kısa vadeli bir bono. Muhtemelen bankanın kendisi geri alıyordur.
    Ben de şaşırdım, sanırım şubeye sorsak taze bitti diyecekler.

Banka %13.5-%14 ile mevduat toplayabilirken söylediğiniz gibi hemen gidip kendi geri alır. Yine de yarın şubeye bir sormalı. Belki bankadan önce davranabiliriz .....
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

6. Banka bonolarını araştırırken fark ettim ve gördüğüm en iyi oran diyebilirim diğer banka bonolarına kıyasla. Vadesi de çok makul, küçük bankaların hoşgeldin mevduat oranlarının bile 2 puan üzerine tekabül ediyor neredeyse. Alım yapmak istediğinde internet şubesine yönlendiriyor, hesabı olan arkadaşlar deneyebilir. Eğer oranı düşmezse e-Turuncuyla kısa süreli vedalaşma vakti

7.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Banka bonolarını araştırırken fark ettim ve gördüğüm en iyi oran diyebilirim diğer banka bonolarına kıyasla. Vadesi de çok makul, küçük bankaların hoşgeldin mevduat oranlarının bile 2 puan üzerine tekabül ediyor neredeyse. Alım yapmak istediğinde internet şubesine yönlendiriyor, hesabı olan arkadaşlar deneyebilir. Eğer oranı düşmezse e-Turuncuyla kısa süreli vedalaşma vakti
    Bu bono ile ilgili herhangi bir alım yapabildiniz mi?. Alım yapmayı başarabilirseniz bizim de haberimiz olsun. Bende garanti internet şubesi var , oradan denenebilir mi?

Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Sıkılaştırmaya dair malum silah dışında hiçbir şey kalmadı geriye... Aralık PPK veya öncesinde faiz artışı konuşulmaya başlanabilir eğer kurlar kendi halinde sakinlemezse.
    Göstergeyi değiştirmedim demek için adını değiştirip GLP koymak ile anca buraya kadar... Piyasa aktörleri keşke umdukları kadar APTAL olsaydı kendini uyanık sanan ekonomi diplomasız MB başkanları için para piyasalarını kontrol etmek ne kadar kolay olacaktı...

Sayfa 551/997 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •