- halkbank
- aktifbank
- garanti
- kuveyt türk
- denizbank
6. sı nı bilmiyorum ama vakıf olma ihtimali olabilir...
muhtemel beklenti para cezası gözüküyor..bekleyip göreceğiz inş herhangi bir problem çıkmaz.
aşağıdaki linkte kesin bu bankalar demiyorlar adı geçmesi sıkıntı
https://eksisozluk.com/reza-zarrab-ifadesi--5503217
Son düzenleme : Trade Shark; 22-11-2017 saat: 18:02.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
2 gundur daha once calıstıgım bankaların mt lerinden telefonlar aldım paranızı bize getirin diye ..bu demektirki faizler artacak yakın zamanda
Değerli forum üyeleri,
Bugün uğradığım birkaç bankadan aldığım TL ve USD faiz oranlarını aktarmak istiyorum :
150.000 TL ve 60.000 USD için 32 gün vadeye göre,yeni para girişi için alınan oranlar,
Rodeo %14 TL ve %4 USD
T-Bank %14 TL ve % 4 USD
TEB %13.95 TL ve % 2.75 USD
ICBC %14 TL ve % 3.5 USD
HSBC %14 TL ve % 4 USD
FİBA %14.15 TL ve % 4 USD
Halkbank %14.00 TL ve %3,85 USD
Burger %14,25 TL ve % 4 USD
Not: Oranlardan da görüleceği üzere, bankalar arasında bir tür üzeri örtülü anlaşma var gibi görünüyor.
Tüm forum üyelerine iyi akşamlar.
Sevgili mevduatçılar ; bugün bloomberght nin düzenlediği Ekonomi zirvesinde , Başbakan ile Bankalar Birliği Başkanı arasındaki faiz düşürme paslaşmasını seyrettiyseniz, artık faizden ekmek olmadığını anlamışsınızdır. Ya da eksi faize razı olmak durumunda kalacağınızı.
Oysa ALLAH ın sevgili kulları olduğunuzdan dolayı, aynı gün dolar - avro çok gevşedi. Yani sizlere şahane alım fırsatı veriyor. Son fırsat olabilir belki. Aralıktan sonra bir daha dövizi buralarda bulamayabiliriz. Elbette şahsi fikrim olup, yatırım tavsiyesi değildir. Her birey kendi risk analizini yapacaktır.
Değerli forum üyeleri,
Unutmadan ek bilgi vermek istiyorum :
T-Bank ocak vade TL mevduat oranı %14.25
Rodeo ocak vade TL mevduat oranı %14.25
Fiba 90 gün TL mevduat oranı %14.50
Bilgilerinize sunulur.
Yer İmleri