Sayfa 190/652 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. nasıl birşeysin sen. bilanço üzerine kelebek konmuş gibi duruyo gento

2. Maalesef bugünde beklentimizi boşa çıkardılar. Bir çok kağıt dipten güzel tepkiler yaptı. Kapanış şık olmadı....

3. Bu kara göre çok düşük kaldı kaybettiği lotlari bekliyor bu fiyatdan zor alırsın bu arada bu hafta emeklilik fonu 500 bin lot alım yaptı Osmanlı yatırım aldığını vermiyor 1milyon 400 bin lot bilanço sonrası alım yaptı 600 bin lot doce alimyapti 200 citi alımlar güzel ak ve ziraat 1milyon lot yukarı çekmekden başka caren kalmadı gentasin speginde hisse az kaldı belkide yönetime yalvariyordur abi ne olur biraz verin diye ytdr ☺️

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Takas için teşekkürler

5. Osmanlı aldığını vermiyor güzel

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Bu kara göre çok düşük kaldı kaybettiği lotlari bekliyor bu fiyatdan zor alırsın bu arada bu hafta emeklilik fonu 500 bin lot alım yaptı Osmanlı yatırım aldığını vermiyor 1milyon 400 bin lot bilanço sonrası alım yaptı 600 bin lot doce alimyapti 200 citi alımlar güzel ak ve ziraat 1milyon lot yukarı çekmekden başka caren kalmadı gentasin speginde hisse az kaldı belkide yönetime yalvariyordur abi ne olur biraz verin diye ytdr ☺ï¸

güzel paylaşım dostlar...bilenler topluyor bakalım tahta yapıcı daha nereye kadar baskı kurabilecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 190/652 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •