Sayfa 26/157 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 1256 madde; 201 - 208 arası.

Konu: ASYAB - Asya Katılım Bankası A.Ş.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    rize
    Gönderi
    531
    Benim anlamadığım batmış ise hisse asla geri iadesi yapilmayacaksa zaten o da alamayacak.yok bir bildiği varsa niye satalım zaten olan olmuş bekleriz.ben bankanın başka bir bankaya devredilecegini düşünüyorum.hisselerimizide alan kişi alır artık

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

iflasına mahkemece karar verilmiş banka nasıl başka bankayla birleştirilecek anlıyamadım

Paralarımızı tez zamanda oderlerse,şahsen ben öpüp başıma koyarım...başka birşey istemem

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

1 yıldan beri,paralarımız ha bugün,ha yarın ödenir mi derdindeydik...mahkeme daha yeni olmuş...vay vay vay...1 yıl daha bekleyeceğiz en azından galiba....of of of...

5. Arkadas ,

Bu ortamda neden ortalama dusurmeye calisiyorsun ? Aldigin bir duyum mu var ?

6. arkadaşlar gerekçeli karar açıklandıktan sonra kapama başlıyaçak çeşitli fiyatlardan sonra 10. 15 kişilik gurup kurulursa ahim için guruptaki her kişi için 1000 tl istediler önçeki gurup için ahime mür. yapmışlar. başka çare kalmıyaçak bu gidişle niyeti olanlar özelden yazsın av görüşmelerimi aktarım selamlar

Alıntı Originally Posted by alicingifeli Yazıyı Oku
    arkadaşlar gerekçeli karar açıklandıktan sonra kapama başlıyaçak çeşitli fiyatlardan sonra 10. 15 kişilik gurup kurulursa ahim için guruptaki her kişi için 1000 tl istediler önçeki gurup için ahime mür. Yapmışlar. Başka çare kalmıyaçak bu gidişle niyeti olanlar özelden yazsın av görüşmelerimi aktarım selamlar
    arkadaşlar iç hukuk bitmeden a.i.h.m.başvurulamaz önce iç hukuk işlemlerine başlamak lazım boşa kürek çekmiyelim

Aynen sayın cinali

Sayfa 26/157 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •