Sayfa 186/948 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    Tebrikler Ustadim..Daha onceki analiziniz yerindeymis ve ben yanilmisim... Jeton yeni dustu diyelim...Selamlar...
    Uzun süre takip etmenin avantajları olmuyor değil. Selamlar

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    emekli kardes sen brokerini brok bence[emoji4]
    20bin lot almak istediysen tavana kadar alinmaz bu bir
    ayrica tavana kadar 200 bin lot satici vardi sabah,her zaman 300/400 bin lot olmakta bu iki,,

ayrica satmak istersen 3 kademe asagi vet 50 bin lot bak aliyorlarmi,almiyorlarmi izle,
    burada da hikaye baslatmayin ,buda son,
    bol bol kazanc lsr,

huaweı vns-l31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    20.000 lotu tek kademeye alıp verirsin. 2 milyonu tavana yada tabana yolla bakalım karşılanıyormu o zaman görürüz. Sanırım broker başka hisse ile karıştırmış.

3. Sayin Kurtdere, anladigim kadariyla temel gerekceler bu kagida bulastirdi sizi... Endeks de bu ozelliklere sahip baska kagit var mi (kaldi mi) ya da en ucuz bu mu sizce, tesekkurler, selamlar

4. 2.05 fiyattan talibim 20000 lota

LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sn.göbek bu iyi fikir eskilerden (90 lı yillarda) uzuncu arkadaşların mallarını seans salonlarında ödünç alırdık. Yeni bakış açısı olmuş Tebrikler

6.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    sayin kurtdere, anladigim kadariyla temel gerekceler bu kagida bulastirdi sizi... Endeks de bu ozelliklere sahip baska kagit var mi (kaldi mi) ya da en ucuz bu mu sizce, tesekkurler, selamlar
    bıst 50 şirketlerini gözardı ederek incelersek sanayi şirketleri içinde temel verileri cazip olan şirket sayısı iki elin parmaklarını geçmiyor.bana göre sılvr bunların içinde ilk üçte sayılabilir. Yine bana sorarsanız burada hareket 2017/4.çeyreği beklemeyebilir.ancak patronun biraz daha piyasaya mal vermesi lazım. Sanayi dışında şirketlerle ilgilenmiyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Cok eski degilim o kuralları bilmiyorum dun almak istedim 2.05. 2.06 ya alamadım fırsat koluyorum elimde az var cogaltırız.

LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Kural değil güven esaslı dost alışverişi. Çok alımkâr olduysanız o kadar fırsat tanımadı dogrudur

Sayfa 186/948 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •