Sayfa 40/303 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 313 - 320 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Geçen aylarda çok konuştuk , THY yıllık bilançoyu gönderdi , yılı sadece 47 milyon zararla kapamış , son çeyrekte 1,3 milyar TL kar etmiş , bir şeyi biliyoruz da konuşuyoruz

Bu çeyrekte veya bu yıl işleri iyi gidecek , yine kar açıklayacak diye anlaşılmasın , hatta ilk çeyrek zarar açıklayacak diye düşünüyorum.

Ben sadece son Çeyrek için büyük bir kar beklediğimi söylemiştim, bunun sebebi faaliyetlerin iyi olması değil , EUR/USD ve USD/JPY pozisyonunlarının yaratacağı kârdı, o kar da gerçekleşti.

2. Övdüğümüz kadar yerelim de , THY topiğine yazdım

Bu Sevinç bence kısa sürer ,
    5,80 geçebilirse 6,10 dan dönüp poh gibi gelecek ilk çeyrek bilançosuyla 5,10 civarına iner diye beklerim.

Bu senaryoyu sadece varlık fonunun referandumdan sonra 7-8 liraya kadar alması bozar ve bu konuda ciddi bir dedikodu duyuyorum.

3. Varlık fonu bistte alim yapiyor zaten..hintli herif diye uydurulan varlik Fonunun ta kendisi. 23.000 puan lik rallide faiz dusmedigi gibi rekora dayandi..kur kalici düşmüyor faiz dusmuyor...Yabancı girisi yok...kendi malini aliyor surekli

4. Arkadaşlar BİST Endeks yoruldu. Kanaldan dışarı çıktı girdi. Burada artık herkesin kulağına su kaçtı endeks için herkes temkinli bu nedenden dolayı Viob çular azar azar kısa ya pozisyon açmaya başladılar. Dikakatli olalım lütfen ABD verilerini beklermi bilemem.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Antalya'dan bir Gavurdağlı
    Gönderi
    370
    Yeni sitede Topiğiniz Hayırlı olsun.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...106#post114106
    EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR

6. Mohikan egeprofili yorumladığında aralık ayı idi ve fiyatı 5.76 idi.iki ayda 10 tl yi gördü.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Varlık fonu bistte alim yapiyor zaten..hintli herif diye uydurulan varlik Fonunun ta kendisi. 23.000 puan lik rallide faiz dusmedigi gibi rekora dayandi..kur kalici düşmüyor faiz dusmuyor...Yabancı girisi yok...kendi malini aliyor surekli
    Varlık fonunun alım yapacak NAKİT varlığı henüz yok.

Alım yapan ''HERİF'' için Türkiye'nin en zengini dersem kim olduğunu anlarsınız.

''Yabancı girişi'' denen bu paradır.
    DUHUL : 1999

8. Hoşgeldiniz Sayın Mohikan.

Sayfa 40/303 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •