Sayfa 4/24 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
Arama sonucu : 192 madde; 25 - 32 arası.

Konu: Orta uzun vade sistematik disiplin ve başarı

1.  Alıntı Originally Posted by BLUESTAR Yazıyı Oku
    .....

Yatırım bilinci ile karlılığı olan ve ürettiği malın alıcısı olan ve iyi yönetilen şirketlere yatırım yapmak her zaman kazançlı olmaktadır. .....
    Bir cumle ile borsanin temel felsefesini ozetlemissiniz, sagolun. Digerleri zaten yatirimci grubuna grimiyor. Ama al-sat larla simdiye kadar borsada uzun vadeli tutunabileni gormedim...Profesyoneller konumuzun disinda. Ama onlar icin de genelleme yapmayalim. Cunku 5-10 sene sonra herbirisinin kendi araci kurumunu acmasi lazim diger turlu...

Saglicaklla....

2. Şunu belirtmek istiyorum SASA hissesi alındı diye hep SASA da kalınacak değil teknik ve temel analize göre uygun zaman geldiğinde hissemizi satarız nakitte bekleriz. Not: Endeksin durumu bizim için okadar önemli değil. Satma zamanımız geldiğinde inşa'Allah buradan bilgilendirme yapacağım.

3. Hayırlı olsun çok faydalı olacağını düşünüyorum takipteyim

Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mkgy25 Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun çok faydalı olacağını düşünüyorum takipteyim

Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler İnşa'Allah bizim gibi küçük yatırımcılara faydalı olur. borsadaki büyük patronlara karşı en iyi silahımız akıllıca sistematik sabırla hareket etmek olacaktır. Dişimizden tırnağımızdan arttırdığımız birkimlerimizi bu adamlara kaptırmayalım tam aksine onların yatırımlarına ortak olalım. piyasada dalgalanmalar olacaktır krizler ralliler. Panik yapan stratejisi olmayan kaybedecektir bu oyunda.

5. portföyümüzde SASA var dve orta uzun vadeli yatırım yaptığımızı söylemiştik. günlükçü mantığı ile şuan zarardayız ama şirkete ve grafikteki Alım yerimize güveniyoruz. beklemeye devam ediyoruz... Yatırım tavsiyesi değildir.

6. biraz daha sasa alımı yaptım yatırım tavsiyesi değildir. orta uzun vadede problem yok...

7. lot sayımız arttı Allah (C.C) izni ile. şimdi patron düşünsün gerisini bizim için çalışsın.

8. elinde prkme olanlar düşmeye devam edecek dünkü çıkış aldatmaca bir çıkıştı...

Sayfa 4/24 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •