Sayfa 49/111 İlkİlk ... 3947484950515999 ... SonSon
Arama sonucu : 888 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Ankara Çankaya Karataş , Mühye , Yakupabdal Proje ve İmar Bilgileri

1. Sn. Bulgar para yok diyorsunda başkan diyorki; ben bu projeyi ayrı ayrı değil tek bir firmaya ihale edecem bütçenin tamamınıda buraya aktaracağım, ayrılan bütce 270 milyon hadi desenki Kardeşim; bu para yetmez derimki bu beyfendi bizim bilmediğimiz bişeyler biliyor, bakın aylardır bi karşı grup var sürekli olumsuz düşünen ve dedikleri hiçbirşey gerçeği yansıtmadığı halde insanların Ümit’lerini kırmaya çalışan, hadi biz bölgedeyiz biliyoruz ama bilmeyen çoluğu çocuğu için ümidini, parasını bu bölgeye bağlamış insanları üzmek hoşunuzamı gidiyor...

2. Sn. Caner1983 sizin gibi biz de o bölgedeyiz.Ben yıldızevler mahallesinde doğmuş ve halen burada yaşayan biriyim...Bölgeyi karış karış sizden daha iyi bildiğime de eminim ve aynı zaman da bölgenin bütün emlakçılarının da ciğerini bilirim tabi onlara emlakçı dersek gerçekten bu mesleği namusuyla yapan kişilere hakaret etmiş oluruz böledeki bu işi yapan insanların %80'i emlakçı değil hayal hırsızı ve dolandırıcı...Benden size tavsiye bir belge ve yetkili ağızdan kendi gözünüzle görüp kendi kulağınızla duymadan hiçbir şeyden emin olmayın...Daha önce de dediğim gibi umarım yapılır ama artık %100 eminim ki olmayacak...Bence bölgedeki yatırımcılar artık Kanal yerine Karataş imarı üzerine yoğunlaşsınlar ve bölgenin gelişimini Kanala bağlamadan normal imarlı bölgelerin gelişimi nasıl hızlandırılırsa bunun için çaba sarfetsinler...Şunu da bilin ki Mühye ve Karataşın bir bölümünün imarını yapan Aks firması Melih Gökçek'e yakın bir isimdi ve sahibini de tanırım...Bundan sonra yeni başkanla ilişkileri nasıl olur bunu zaman gösterecek.Boş hayal kurmak ve satmak en kolayı önemli olan bu hayallerin içini doldurabilmek...

Saygılarımla...

3. y.abdal 1269 da 750 metrekare arsa satılık..toplam:140000 tl ye bırakılacaktır..5336138202

4. Burada bizim amacımız onu bunu üzmek değil.
    Gerçekleri göstermek.
    Gerçekler acıysa eğer, evet üzüleceğiz.
    Hayal dünyasında yaşamıyoruz, herkes birbirini düdükleme peşinde bu ülkede.
    Dün size örneğini çıkardım, adam bölgedeki tüm şahsi portföyünü satışa çıkarıyor, sonra da ümitsizliğe kapılmayın, çok iyi şeyler olacak yakında diyor. Ve sanırım da bir arsa danışmanlığı şirketi var. Danışmana bak! yaptığı şeye bak söylediği şeye bak!
    Yok böyle bir şey yaa.
    Bunların hesabı sorulacak tabi ki.
    Son düzenleme : Sosyopat; 24-11-2017 saat: 11:42.

5.  Alıntı Originally Posted by bulgar Yazıyı Oku
    Sn. Caner1983 sizin gibi biz de o bölgedeyiz.Ben yıldızevler mahallesinde doğmuş ve halen burada yaşayan biriyim...Bölgeyi karış karış sizden daha iyi bildiğime de eminim ve aynı zaman da bölgenin bütün emlakçılarının da ciğerini bilirim tabi onlara emlakçı dersek gerçekten bu mesleği namusuyla yapan kişilere hakaret etmiş oluruz böledeki bu işi yapan insanların %80'i emlakçı değil hayal hırsızı ve dolandırıcı...Benden size tavsiye bir belge ve yetkili ağızdan kendi gözünüzle görüp kendi kulağınızla duymadan hiçbir şeyden emin olmayın...Daha önce de dediğim gibi umarım yapılır ama artık %100 eminim ki olmayacak...Bence bölgedeki yatırımcılar artık Kanal yerine Karataş imarı üzerine yoğunlaşsınlar ve bölgenin gelişimini Kanala bağlamadan normal imarlı bölgelerin gelişimi nasıl hızlandırılırsa bunun için çaba sarfetsinler...Şunu da bilin ki Mühye ve Karataşın bir bölümünün imarını yapan Aks firması Melih Gökçek'e yakın bir isimdi ve sahibini de tanırım...Bundan sonra yeni başkanla ilişkileri nasıl olur bunu zaman gösterecek.Boş hayal kurmak ve satmak en kolayı önemli olan bu hayallerin içini doldurabilmek...

Saygılarımla...
    Bu paylasiminizda ki bahsettiginiz bircok konuda sizinle ayni fikirdeyim sn bulgar.

Alıntı Originally Posted by Sosyopat Yazıyı Oku
    Size eski yazılanlardan bir örnek çıkarttım.
    Adam önce yüklü miktarda satış yapmaya çalışıyor, ondan sonra da buraları övmeye başlıyor.
    Madem o kadar iyiydi neden kendi malını satışa çıkardın?
    Bu iyi niyet midir acaba?

Sevgili Sosyopat senin yüklü miktarda mal satışı diye takıldığın listeyi okurken gözlerinin büyüdüğünü görebiliyorum Allah sana daha çok versin bu listedeki malı ben bazen aylık alıp satıyorum, ve foruma yazmadığım bir o kadar daha var. 25 yıldır, bölgede iş yapan onlarca esnafa dönümlerce arsa veriyorum, esnaf napıyor 20-30 bin lira kapora bırakıyor 300 500 binlik arsamı bağlıyor 2-3 dönüm parça parça verdiğim arsayı üstüne m2 de 10-20 lira koyup para bile bağlamadan müşteriye veriyor, ben esnafa verdiğim fiyatı buraya yazıyorum insanlar uyguna alsınlar hatta forumdan arıyorum diyene m2 de 5 10 lira daha indiriyorum sen kendini ABD BAŞKANI ilan edecek kafayı yaşarken öncelikle bunu bilmen gerekli, piyasayı fiyatları bilmen gerekli, sahibinden bilmenme gibi sitelerden fiyat takip edemezsin 10 emlak dükkanı gezsen yine aklında soru işareti kalır FORUM işte burada devreye giriyor. KURUNUN YANINDA YAŞI YAKMAKLA olmuyor, Burada bir AİLEYİZ ve ben bir şey alır satarken ailemden birine danışırım fikrini alırım yine bildiğimi yaparım. İŞİN TİCARETİNİ CİDDİYETLE YAPAN İNSANLAR BURADA yazmazsa fiyatları gelişmeleri neresi sit alanı neresi proje içi neresi çevre korumada kalıyor neresi hisse hatalı neresi neden o fiyata satılıyor GOOGLE mi soracaksın. Senin mantığınla spor yorumcusu skor tahmini yapmamalı, Borsacılar hisse tavsiye etmemeli, bankacılar kredi vermemeli. Dersen ki yüksek fiyat vermişsin ha o zaman tartışılır verdiğim tarihlerde piyasada bulabileceğiniz en uygun fiyatların daha altında değil ise yine tartışılır. Burada forum sayfasında ve eski konuda aylık olarak piyasadaki gerçek fiyatları vererek 3 liralık yeri 5 liraya alınmasının önüne geçtiğimi BİR COK ESNAFIN ARAYIP NEDEN BÖYLE PİYASAYI KIRIYORSUN FİYAT YAZIYORSUN tepkilerini alıyorum, kendini ABD BAŞKANI ilan edip durum tespiti yaparken forumdan arayan fikir soran klavyesi başında onlarca kisiye alım satımda ticari beklentim olmadan sırf forumdan arıyorum dediği için yardımcı olduğumu insanların hayallerinin çalınmasını paralarının çalınmasını engellediğimi gözden kaçırmışsın. Ayrıca bölgeyi övdüğümü söylemişsin 18. SAYFADA YAZDIKLARIMI okudun mu? bölge kötü bir bölge mi? Bölge konum ulaşım merkezcilik ve yatırım için şu an rakipsiz. Fakat bölgenin en büyük sorunu olan rantı paylaşamama belirsizlik istikrarlı bir fiyat artışı olmayışına çok uzun uzun değinmiştim LİNK http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=604&page=18 , darbe sonrası ülkenin genel ekonomisi dalgalı giderken bölge de birçok faktör eşliğinde fiyatların yukarı aşağı oynaması anormal bir durum mu? 374 sayfa sınırına ulaştığı için bu başlık öncesi aynı başlık altında yazdığımız 374 sayfayıda yazdıklarımı da okumanı tavsiye ederim, ufkun gelişir paranoyaların azalır rahat uyursun LİNK : http://www.hisse.net/forum/showthrea...16166&page=357

Sosyopat yazdığım yazıların ve profil imzalarımın altında ANKARA ARSA TOPTANCISI 0551 907 95 95 yazısını okusan bunu ticari olarak yaptığımı köse başında emekli olup bir emlakçı açayım düşüncesi ile değil net bir ciddiyetle yaptığımı anlayabilecek zekaya fazlasıyla sahip olduğunun farkındayım. Önce bölgeyi övüyor sonra malını satmaya çalışıyor demişsin bakış açın gerçekten korkunç MALI ALIRKEN KAZANMAK diye bir deyim vardır senin mantığınla yaşıyor olsam insanlara arazilerini kötüleyip ucuza almam gerekirdi ve yine senin mantığınla Sosyopat; Dövizci dolar euro artacak diye satış yapmamalı Kuyumcu altın artıyor diye kepenk kapatıp hepsini kendine saklamalı Benzinlikler benzin mazot zamlanacak diye pompa kapatmalı.... Yazdıklarını okuduktan sonra aklıma ilk gelen şu oldu sigaraya zam gelmeden önce sigaraları tezgah altı yapan esnaflar vardır yıllarca ekmeğini yediği kendi mahallesinde her gün selam verip aldığı müşteriden öte sohbetler paylaştığı insanlara sigara yok derler... İşte dedim bu Sosyopat esnaf olsa ancak böyle tanımlanabilir. İnsan işi kendinden bilirmiş. Günde kaç kişi arıyor forumdan, zamanlı veya zamansız bazen gece 23.30 da sabah 07.00 "arkadaş şu parseli alıcam veya satıcam şu fiyat aldım sizce ne yapayım, eder mi etmez mi " diye biliyor musun ? Kaç kişiyi Sit alanı almaktan proje içi diye proje dısı almaktan, malını yarı fiyatına satmaktan kurtarıyorum duasını alıyorum biliyor musun?? Yukarıda ki yazında ortaya çıkarttım diyorsun neyi çıkarttın ortaya aklının eksikliğinden başka ne koydun? Birini kandırdım veya dolandırdım onu mu çıkarttın? Hak mı yedim? Birisi arsam var dedi düşük fiyat mı verdim? Yazdığım listede yüksek fiyat verdim onu mu çıkarttın?

Sayın Sosyopat sırf sen ikna ol diye parmaklarımı yormuyorum bunun egosuna kapılma sadece prensiplerim gereği bildiğimi paylaşmayı, ekmeğimi paylaşmayı sevdiğim ve insanlara cahil diye gülüp geçmeyi sevmediğim için değerli vaktimi harcıyorum.

Sayın Sosyopat Paranoyalarını anlıyorum kötü bir devirde yaşıyoruz ama şunu iyice anla burası insanların takıldığı arkadaşlık siteleri gibi değil. Burada yaş ortalaması, gelir ortalaması, seviye ortalaması tahmininden daha yüksek. FORUMDA HEPİMİZ
    FARKLILIKLARIMIZI BIRAKIP BİRBİRİMİZE, DÜŞÜNCELERİMİZE SAYGILI VE KARDEŞ GİBİ TAKILIYORUZ.

DOĞRULARIN GÖZLE GÖRÜLMEYEN ORDULARI VARDIR.
    Son düzenleme : Yücesan; 27-11-2017 saat: 13:11.
    Ankara Arsa Toptancısı YÜCESAN 0551 907 95 95

Sayfa 49/111 İlkİlk ... 3947484950515999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •