Sayfa 41/303 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 321 - 328 arası.

Konu: The last of the mohicans

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Geçen aylarda çok konuştuk , THY yıllık bilançoyu gönderdi , yılı sadece 47 milyon zararla kapamış , son çeyrekte 1,3 milyar TL kar etmiş , bir şeyi biliyoruz da konuşuyoruz

Bu çeyrekte veya bu yıl işleri iyi gidecek , yine kar açıklayacak diye anlaşılmasın , hatta ilk çeyrek zarar açıklayacak diye düşünüyorum.

Ben sadece son Çeyrek için büyük bir kar beklediğimi söylemiştim, bunun sebebi faaliyetlerin iyi olması değil , EUR/USD ve USD/JPY pozisyonunlarının yaratacağı kârdı, o kar da gerçekleşti.
    Sen yıl sonu kar açıklayacak dememiş miydin dostum?

THY'ninki katakulli ile makyajlanmış bir bilanço.

Duran varlıkları şişirip, amortisman değeri ile oynarsanız her şirket böyle kar açıklar.

Döviz açığı EKSİ 23.5 milyar TL (7 milyar USD)

En önemlisi faaliyetlerinden ZARAR ediyor.

Ama Yen borçlandığı için %10'luk hedge karı ZARAR'ını 700.000 USD azaltıyor. Bunu da diğer finansal faaliyetlerinden edilen kar olarak bilançoya sokuyor,ancak 7 milyar USD ana borç her yıl artarak devam ediyor.

Aynen Türkiye ekonomisi gibi.

Ahaliye bu Ali Cengiz oyununu yedirirsiniz.

Ama biz yemiyoruz
    DUHUL : 1999

Alıntı Originally Posted by SANSLI Yazıyı Oku
    çok yazık hemde çok yazık...
    biz MOHİKAN ustadı sadece borsa için yazdığı yorumlar değil genel güncel konular için yazdığı görüşleride okumadan geçemiyorduk.

O yazılarında bile hisse gibi bir analiz arastırma vardı. İnanın Kendi adıma çok üzüldüm.

Lütfen Mohikan ustat...işlerini hal yoluna koyunca bekleriz....

sevgilerimle
     Alıntı Originally Posted by magmag Yazıyı Oku
    Takip etmek istemeyen yazmasin kardesim.Ben sayin mohikanin yorumlari oćin hisse.net'e giriyordum.Şimdi yazmiyor birkaç patavatsız yuzunden.Tartişmayi bilmiyor,hocbir grafik veya temel analiz yapmiyor sonra yok surda yanildin yok burda zarar ettin.Sanane kardesim sevmiyorsan girme bu topiğe.Sayin mohikan sizi ve yorumlarinizi ozledik.Bu arada bist 93bini aşamiyor ve sanki 73bin kılıcını salliyor gibi pala.Ne dersiniz sayin mohikan.Bu yorumum kimseyi yatirim kararinda yonlendirme amaci taşımaz.Ben acemiyim
     Alıntı Originally Posted by Bosanas Yazıyı Oku
    Zamanini, bilgisini,tecrübesini paylasmak istiyen insanlara karsi neden bu kadar haşin`iz? Neden ? Sonuc hep ayni...

Empati yapamazmiyiz? Zormu? BU insan ne kadar ugrasiyor sorulara kendince cevap yaziyor, parami ödedik? Empati yapamiyan insanlarin varligini biliyoruz. Onlara "duygu körü" de denir... Onlar kendilerini biliyorlardir... Yazik cok yazik...

Mohikan azizlik yapip yine de bir ses ver... Sevenlerin icin olsun...
    Arkadaşlar 2 hafta kadar ara verdim, çünkü yoruldum,bu arada şahsi işlerimiz de yoğun oldu.

Yeniden topiğimize döndüm.

2 haftada güzel insanlar, arkadaşlar arkamızdan olumlu izlenimlerini yazmışlar, sağolsunlar.

Topik hakkında alıntı yapabildiğim yukarıdaki arkadaşların nezdinde takip eden tüm forumdaşlarımıza teşekkür ediyorum.

3. Sayın mohikan hoş geldiniz. İnan'ın gözlerimiz hep sizi aradı. Tekrar hoş geldiniz. (Lütfen kendini bilmez , saygısız insanlara kulak asmayınız, size değer veren çok insanlar burada)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Alıntı Originally Posted by satronic Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz Sayın Mohikan.
    Hoşbulduk kardeşim...

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sv Dostum,

Öncelikle oğluna bir kez daha geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum.
    Şu foruma verdiğin o kadar emeğe karşın gördüğüm bazı yazılar beni çok üzüyor.
    Analizler doğru çıkar, yanlış çıkar ama insanlar saygı sınırını her durumda korumalıdır diye düşünüyorum.
    Sana bol sabır diliyorum.
    Bu arada dostum jas için de ayrıca teşekkür ediyor ve aradan 2 hafta geçse de hastası için geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum.

5. 🙏🏼 👏🏼👏🏼👏🏼
    Hoşgeldin üstat.

mohikan abi hoşgeldin,yılların öğretmeniyim her gün sayfanıza bakarım.inanın çok mutlu oldum döndüğünüze..

DOHOL...

1.5 yıldır aynı görüşteyim. 0.37 altında 1 dibi daha olmalıdır.

Trump seçilince Kasımda acaba? deyip bir alternatif sayım yapmıştım, ama bunun gerçekleşme olasılığı azdı.

Nitekim Hürriyet'te çıkan başlığı bahane ederek yönünü yine aşağı çevirdi.

DOĞAN GRUBU'nun, İKTİDAR DEĞİŞMEDEN YÜKSELİŞ TRENDİNE BAŞLAYAMAYACAĞINI düşünüyorum.

TL BAZLI...

Kabaca sadeleştirerek 4 dalgalık bir trendin 3 dibini gördüğünü, 4. dibini 2009 dibi olan 0.37 altında göreceğini görmekteyiz.

USD BAZLI...

Son dibini 2001 dibi olan 0.07 USD'ye yakın bir yerde yapacağını düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Sayın mohikan hoş geldiniz. İnan'ın gözlerimiz hep sizi aradı. Tekrar hoş geldiniz. (Lütfen kendini bilmez , saygısız insanlara kulak asmayınız, size değer veren çok insanlar burada)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
     Alıntı Originally Posted by Jul Sezar Yazıyı Oku
    ���� ������������
    Hoşgeldin üstat.
     Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    mohikan abi hoşgeldin,yılların öğretmeniyim her gün sayfanıza bakarım.inanın çok mutlu oldum döndüğünüze..
    Çok sağolun değerli dostlarım.

Bugün 14 mart TIP BAYRAMI...

Bir hekim olarak tüm sağlıkçıların bayramını kutluyorum.

Ama içerden biri olarak ,mevcut sağlık sisteminin özellikle son 5 yılda geriye doğru gittiğini ve çökmeye mahkum olduğunu biliyorum.

Bunun baş sorumlusunun da şu andaki sağlık bakanı olduğunu tüm sağlık camiası biliyor.

Bilmeyen diğer vatandaşlar da öğrensin istedim.

Sayfa 41/303 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •