Sayfa 185/872 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. bazı arkadaşların yorumuna bakmamak lazım...bu arkadaşların maksadı milleti panikletip uygun yerden almaktır...ben o arkadaşa da my netten cevap vermiştim...banvitte yapılması gereken sabır ile bilançoları beklemektir...en geç 2018 çeyreklerde bu hisseyi 40-50 aralıklarında görebileceğiz...sermayesi yaptığı kara göre ve cirosuna göre çok düşüktür...bir de halka açıklık oranı çok düşüktür o yüzden de olası çıkışları sert olacaktır...

ay
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Bu kara bu sermaye çok az gelir o yüzden de şirket en uygun vakitte bir de sermaye artisina gitmek isteyecektir..

Geçmişte Petkimı incelerken sermayesi 1.5 milyar karı ise 600 milyon olduğunu görmüştüm.2018 yılı itibariyle Banvit te yıllık 400-500 milyon TL'lik karları görebileceğiz
    Son düzenleme : keko; 24-11-2017 saat: 10:59.

3. Ben şimdi petkimi tekrardan merak edip baktım...ödenmiş sermayesi (hisse adeti) 1,5 milyar , 2016 yıl sonu cirosu 4,5 milyar, 2016 yıl sonu karı ise 725 milyon tl olmuş...2017 yılında 9 aylıkta 5,4 milyar ciro ve 1,036 milyar tl de kar var...bu gidişle bu yıl sonunda sermayesi kadar kar getirebilecektir...

banvitin ise sermayasi 100 milyon tl ( petkimin 15/1 i kadar ) dokuz aylık karı ise 217 milyon tl (5/1 i kadar )

önümüzdeki yılda kar miktarının 400-500 milyon tl aralıklarına çıkma ihtimali yüksektir....bu yüksek kar bu cılız sermayeye çok fazla ...o yüzden de şirketin artık kabuk değiştirme ihtimali de var..artık banvitin şampiyonlar ligine terfi etmesi gerekiyor...tabi bu hemen olacak bir şey değil ama önümüzdeki yıldan itibaren bu yavaş yavaş gündeme gelecektir...bunun için de sermaye artışı şart görünüyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. petkim daha bu yıl sonunda ancak sermayesi kadar kar edebilecekken banvit bu yıl 3 katından fazla ,önümüzdeki yıl ise 4-5 katı kadar kar edebilecektir...

5. şu saat itibari ile banvit ancak 5 milyon tl lik bir işlem hacmi yapmıştır...bu miktar da bu hissenin neredeyse son iki aydır en az yaptığı işlem hacmine denk geliyor...bu tür işlem hacmi düşüşleri hissenin dip yaptığını ve yeterince dinlendiğini işaret ediyor...bu tür günlerden sonra hisse genelikle göze daha hoş gelen hareketler sergiliyor...

hisse fiyat olarak en son 19,70-90 larda bir dip yapmış idi ama şu anda 20,20 civarlarında da işlem hacmi yönünden bir dip yaptığını ilan ediyor...düşen endeksten de çok da fazla etkilenmemesi olumlu bir işarettir...

hisselerdeki bu tür davranışları çok sevdiğimi belirtmek isterim...sabır acıdır meyvesi ise tatlıdır değerli ky dostlarım...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şu saat itibari ile banvit ancak 5 milyon tl lik bir işlem hacmi yapmıştır...bu miktar da bu hissenin neredeyse son iki aydır en az yaptığı işlem hacmine denk geliyor...bu tür işlem hacmi düşüşleri hissenin dip yaptığını ve yeterince dinlendiğini işaret ediyor...bu tür günlerden sonra hisse genelikle göze daha hoş gelen hareketler sergiliyor...

hisse fiyat olarak en son 19,70-90 larda bir dip yapmış idi ama şu anda 20,20 civarlarında da işlem hacmi yönünden bir dip yaptığını ilan ediyor...düşen endeksten de çok da fazla etkilenmemesi olumlu bir işarettir...

hisselerdeki bu tür davranışları çok sevdiğimi belirtmek isterim...sabır acıdır meyvesi ise tatlıdır değerli ky dostlarım...
    Yorumlarınızı zevkle okuyorum.Teşekkurler...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    petkim daha bu yıl sonunda ancak sermayesi kadar kar edebilecekken banvit bu yıl 3 katından fazla ,önümüzdeki yıl ise 4-5 katı kadar kar edebilecektir...
    Sasa dan çıktın mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

8.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Sasa dan çıktın mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    sasa elimde yok kardeş....bunu topiklerinde en az üç kere söyledim...tabi son bir haftada elimde olmasını isterdim...ne yazık ki bir çok yatırımcı onda stop loss satışları yaptıktan sonra haberden bir gün önce birileri hisseyi topladı ve bu topladıklarını 7,80 zirvelerinden boşalttılar...boşalttıkları gün (dün) sasa 370 milyon tl işlem hacmi yaptı...yani satış eşiğine varmıştı..geçmişte en yüksek işlem hacmini 300-330 milyon aralıklarında yapmış idi...sasanın gün geçtikçe işlem hacmini düşürmesi gerekiyor...bu süreç 3-5 gün sürebilir....ayrıca sasada 5,80-6,40 gapı da var...bu düzeltme sürecinde o gapın da kapanma ihtimali var...

Sayfa 185/872 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •