Sayfa 42/303 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 329 - 336 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Hoş geldiniz Sevgili Mohikan. Sizi tekrar görmekten bir çok sessiz takipçiniz gibi ben de çok memnun oldum.
    Lütfen trolleri görmezden geliniz. Öngörülerinizi ve analizlerinizi bizden esirgemeyiniz.

14 MART TIP BAYRAMI vesilesiyle sizin ve tün sağlıkçıların TIP BAYRAMI kutlu olsun.

2. Tüm tıp camiasının bayramını bu vesile ile kutluyorum. Çok zor şartlarda ve insanüstü gayretle görev yaptıklarını biliyoruz. Allah yardımcıları olsun. İnsanlarımızın da anlayış ve hoşgörülü olması dileği ile.....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

3. Üstad hoş geldin. AFYON ve DESA nasıl görünüyor sizce, saygıyla

mohikan bey;vakit bulabilirseniz mepet bakabilir misinz?bu aralar bu grup çok hareketli..teşekkür ederim.

5. Sayın Mohikan sizleri tekrar görmek çok güzel.Bugün sizin ve tüm emektar sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlarım.Sizden ricam despc ve gözde sayımı yapabilir misiniz.?Şimdiden teşekkürler...

6. Üstadım BUCİM için çalışmanız varmıdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

7. Sn mohikan ne diyeceksiniz bu vakfine....

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

8. Gerci diyeceginizi demistiniz eski forumdaki veriler kayip kendi ozel arsivinizde varmidir

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Sayfa 42/303 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •