Sayfa 565/997 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Benim söylediğim oranı sizler alamamış olabilirsiniz. Zaten bu formda bir kaç kez daha yazdım; sıradan mevduatçılar eksi faiz alır, işi bilenler +1 - 2 alır. Cibali muhtarlığına gidin sorun diyeceğim ama , sizleri tanımadıklarından dolayı güvenmez ve doğruyu söylemezler. Kimse yediği ekmeğin bölünmesini istemiyor.

Sadece piyasanın arkasında sürüklenmeyiniz diye yazıyorum. Yoksa bana ne sizin paranızdan. Çoğu işini bilenler aynı gün döviz trade eiyor, akşama da faizi alıyor. Yani çifte kavurarak yiyor çerezini. çamur atmadan önce , düşünüp, araştırmanızı tavsiye ederim. Bu işin sonu yok.

2. finans 14,20 temdit 32 gün.dün odea 14,30 vermişti bugün almadım tekrardan aynıdır büyük ihtimalle .geçen ay 13,95 idi .

3. banka yetkılısı ıle gorustum %17 den bağlandığını ıspat edın istifa edicem dedi görevli sizde sözunuzun arkasındaysanız buraya ıslemın dekontunu yapıştırın kım doğru soyluyo kım yalan anlayalım afakı konuşmayalım bos bos...

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Benim söylediğim oranı sizler alamamış olabilirsiniz. Zaten bu formda bir kaç kez daha yazdım; sıradan mevduatçılar eksi faiz alır, işi bilenler +1 - 2 alır. Cibali muhtarlığına gidin sorun diyeceğim ama , sizleri tanımadıklarından dolayı güvenmez ve doğruyu söylemezler. Kimse yediği ekmeğin bölünmesini istemiyor.

Sadece piyasanın arkasında sürüklenmeyiniz diye yazıyorum. Yoksa bana ne sizin paranızdan. Çoğu işini bilenler aynı gün döviz trade eiyor, akşama da faizi alıyor. Yani çifte kavurarak yiyor çerezini. çamur atmadan önce , düşünüp, araştırmanızı tavsiye ederim. Bu işin sonu yok.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    On binlerce üyesi olan Çiftlik Bank mercek altında
    Kısa sürede on binlerce üyeye ulaşan Çiftlik Bank, birçok soru işareti barındırıyor. 200 bin TL yatırana aylık 50 bin lira kazanç vaadiyle sanal çiftlik hayvanları satan KKTC merkezli şirketin hesapları incelenecek.
    http://www.hurriyet.com.tr/on-binler...tinda-40656318

Tl mevduatçı forumdaşlar sizlerin paraları düşük faiz ile mundar edilirkin bu UYANIKLAR ! 200 bin Tl lerine aylık 50 BİN TL götürüyormuş.
    Ulan ülkede bu heriflere para kaptıracak kadar APTAL varken bunları KAZIKLAMAZSAN enayisin . Bu ülkenin ne kerizi nede JET FADILLARI biter. Boşuna demiyoruz LAYIK neyse onu yaşarsın diye...
    onlarda başlamış fetö demeye.

bu iftirayı fetö attı demiş.

sıkışınca herkes bunlara sarılıyor.

15 temmuz, cumhurbaşkanımız, milletimiz, devletimiz ....

bla bla bla

5.  Alıntı Originally Posted by beyazyakalı Yazıyı Oku
    banka yetkılısı ıle gorustum %17 den bağlandığını ıspat edın istifa edicem dedi görevli sizde sözunuzun arkasındaysanız buraya ıslemın dekontunu yapıştırın kım doğru soyluyo kım yalan anlayalım afakı konuşmayalım bos bos...
    O zaman 16.95 dir .

Benzeri başka bankada başıma gelmişti oradan biliyorum 14 yok dedi 13.95 vardı [emoji2][emoji2][emoji2]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 15,50 ustu yok dıyor 15,50 min. 2 mılyon tl onun altına 15,09 bono..

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    O zaman 16.95 dir .

Benzeri başka bankada başıma gelmişti oradan biliyorum 14 yok dedi 13.95 vardı [emoji2][emoji2][emoji2]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Sn.beyazyakalı, özelinize ileti gönderdim.

8. konu anlasılmıstır

Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Sn.beyazyakalı, özelinize ileti gönderdim.

Sayfa 565/997 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •