Sayfa 32/367 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Abi yarin kara cuma... internet sitelerinde indirim var...bu bir sinyal olabilir mi...hayırlı cuma lar...

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Alper Tan
    @alpertan66
    Alış-veriş festivalinin adını KARA CUMA koymuşlar? Niçin Kara Pazar, Kara Cumartesi ya da diğer günler değil de Müslümanların kutsal gününe Kara Cuma diyorlar? Hiç düşündünüz mü?
    Sir. Bre Zındık ����
    @elcapitol
    ·
    16s
    Çünkü siyonizm yıllardır düşman gördüğü Türklere ve İslam dünyasına nispet etmek için Kara Cuma adını kullanmaktadır. Bu günlerde siyonist rahipler tapınaklara çekilerek Tanrı’ya Türklerden ve islamdan kurtulmak için dua ederler. Alışveriş bir kılıftır.

2. Olenlerin sayisinin 400'e ulastigi iddia ediliyor...

3. http://halktv.com.tr/trumptan-erdogan-tweeti-253166/amp

Trump attığı ikinci tweet’te ise Türkiye ile yapacağı görüşmenin ardından Tiger Woods ve Dustin Johnson ile Trump National Golf Klübü’nde golf oynayacağını söyledi.

4. Sir. Bre Zındık ����
    @elcapitol
    ·
    1 sa
    Yine bir katliam, yine camiye saldırı. Terör için de islam kullanılıyor, katliam için de...
    Ey müslüman! Ne zaman uyanacaksın? Ne zaman akledeceksin? Ne zaman kafanı kumdan çıkaracaksın?
    Bunu yazan bir Türkiye Yahudisi...

5. AMON RA
    @HiramUsta7
    ·
    1 sa
    Kara cuma vay vay vay ahh ahh ahh deşifre olduk amk. bütün planı altüst ettin eyyy bre zındık
    AMON RA
    @HiramUsta7
    ·
    1 sa
    Kara cuma operasyonu başarısızlıkta sonuçlanmıştır . Eserinle övün şimdi ellerinizi kaldırım ve indirimli aldığınız tüm ürünleri komutumla birlikte yerine bırakın
    Sir. Bre Zındık 💰🌎
    @elcapitol
    ·
    1 sa
    Telefon almıştım. Dur onu iade edeyim
    AMON RA
    @HiramUsta7
    ·
    1 sa
    Yahu harbiden senin yüzünden adımız cimriye çıktı telefon almak için indirim günü mü bekliyorsun ayıp ayıp
    Sir. Bre Zındık 💰🌎
    @elcapitol
    ·
    1 sa
    İndirim de değil ki 1000₺ lik ürüne 1800₺ yazıyor 900₺ ye satıyorlar adına da indirim diyorlar
    AMON RA
    @HiramUsta7
    ·
    1 sa
    Saçma sapan konuşma itibarın indirimi olmaz 1800 e alıp 2000 verip üstü kalsın diyeceksin
    Sir. Bre Zındık 💰🌎
    Sir. Bre Zındık 💰🌎
    @elcapitol
    @HiramUsta7 ve @MossadNews adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Ben zaten öyle yapıyorum. Kaç tl diyorum 1560 diyor. Öyle şey mi olur diyorum. Bak sen bana bu telefonu ver diyorum. Bende sana 1500₺ kredi vereyim 36 ay vade ile bana 200-200 öde diyorum. O da kabul ediyor
    AMON RA
    @HiramUsta7
    ·
    1 sa
    @elcapitol ve @MossadNews adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Vatandaşın kanını emdiniz pis yahudiler
    Twitler...twitler....twitler....akip akip duriyler

6. TCelal
    TCelal
    @celal2023
    ·
    1 sa
    İngiliz Times, CB Erdogan'in Esad'a danışmadan PYD'yi daldirmayacagi sözünü verdiğini iddia etti. Doğruluğu teyide muhtaç, ama doğru ise diyalog başladı.
    Lem diyalog, Perincek Sam'a gittiginde belki 1, 5 sene onceden baslamisti. Mit ve Disislerinin bilgisi ulmadan gidebilir mi oraya? Ayrica Perincek oradayken, Esad, Nusra'nin onemli liderlerinin toplanti yaptigi binaya varil bumbasi atmisti. Buyuk ihtimal bu estihbarati da Perincek verdi.

Ayrica niye pyd'ye daldiracayn? Birak Esad daldirsin pydye...Hasdi Sabi daldirsin...

7. 130.150 long avradini keseynnn

8. Edamin didigi dogru abi...

Dinamozor Tuzzagi

Takarik şeytan kilidini, karı kilitlerik abi...Artikin bundan kelli iyyake na budu....

Sayfa 32/367 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •