Sayfa 453/1001 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Polis Akademisi Uluslararası Terörizm ve Güvenlik Araştırmaları Merkezi (UTGAM)
    Müdür Yardımcısı
    Yrd. Doç. Dr.
    Mehmet Levent Yılmaz
    ,

Yavuz Sultan Selim'in kaftanını Hakan Şükür'ün Türkiye'den çalıp Amerika'ya götürmeye çalıştığını iddia etti.

http://www.hurriyet.com.tr/hakan-suk...cekti-40656778

Masamın üstünde şöyle bir ünvan yazsaydı...

Roman gibi...

Nasıl etkilerdim karşımdakileri kimbilir...

Müthiş ya...

Adamın 3 tane de adı var...

Ama biraz daha uzun da olabilirdi,.

Adbülvahap Ekmeleddin Uzunkavaklatındayataruyuroğlu

gibi bir şey.

Daha da firaklı olurdu.

2.  Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    tüm dolar pozisyonlarımı 3,96 ortalamadan bu hafta içinde sattım, 3,80 10 gün içinde görüleceğini tahmin ediyorum, bol bol hikaye ve gaz vererek vatandaşa dolar devri yapıldı, vatandaş alırken satcan vatandaş yüzüne bakmaz iken alcan bu iş böyle tersi boşa kürek çektirir eurolarıda 4,70 alışa gelirse gömeceğim bir türlü gelmiyor parite 1,19 dedimi oda gelecek 4,70 e ve satcam onlar duruyor dursun satınca dönüp 4,49 dan yerine koyacağım
    al sat ekonomiye can kat
    Tebrikler

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bende Dolarlarımı en tepeden 3.98 den bozdurdum şimdi 3.70 den aşağılardan yerine koyup size de nanik yapacağım diyeceğim ama sizde ``bu kadar da atma din kardeşiyiz ``deyip benle maytap geçeceksiniz. Düşünüyorum hangi fiyattan sattım desem size yediririm ve bana gıpta edersiniz.

Alıntı Originally Posted by inti Yazıyı Oku
    Merhabalar..verdiğin adresteki tabloda son toplantı(31 Ekim/1 Kasım) ve 22'sinde açıklanan tutanaklarda..yada aşağıda direkt olarak sayfa 5'de:

https://www.federalreserve.gov/monet...es20171101.pdf

........EME currencies generally depreciated as well, most notably the Turkish lira and the Mexican peso, the latter of which was held down in part by uncertainty about negotiations on the North American Free Trade Agreement.........

yalnız şunu kabul etmek lazım doların bir önceki zirve tarihinden kısa bir süre sonra 3.70-80 aralığında doalrları bozup euroya dönülebilseymiş kazanç müthiş olacakmış
    bir halt olacağı yok.

6. Olan BETON culara olacak. Konut kredisi faizleri inanılmaz artmış.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bende Dolarlarımı en tepeden 3.98 den bozdurdum şimdi 3.70 den aşağılardan yerine koyup size de nanik yapacağım diyeceğim ama sizde ``bu kadar da atma din kardeşiyiz ``deyip benle maytap geçeceksiniz. Düşünüyorum hangi fiyattan sattım desem size yediririm ve bana gıpta edersiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Ben de böyle bir başarı hikayesini, uygun zamanda çıkıp uygun zamanda çeşitli yatırım araçlarında dansederek zengin olma hikayesini Tansu Çiller'den dinlemiştim.

Servetindeki anormal artışı açıklamaya çalışıyordu.

Bu ülkede hemen bir çok siyaside olduğu gibi...

Hatırlarsınız bunlardan biri oğullarının sünnetinde gelen altınlarla açıklamıştı zenginliğini.

Bir tok kadar olmalıydı başlangıç için.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Olan BETON culara olacak. Konut kredisi faizleri inanılmaz artmış.
    Bankaların gırtlağını sıkıp, biraz karınızdan verin bakalım diyerek yakında indirtirler.

Emirle.

Olmadı KHK yle...

Sayfa 453/1001 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •