gereksiz mesajların temizliği için teşekkürler
gereksiz mesajların temizliği için teşekkürler
yakında gerçekleri anlarsın.
gerçekler her zaman ortaya çıkar.
burada yaptığın dezenformasyonun masum halka verdiği zarar çok fazla.
normal şartlarda vicdanı olanın gerçekleri yazması gerekir. ancak biliyoruz ki malum zihniyetin bu tür kaygıları yok. amaç dezenformasyon.
ama neyse ki halk gittikce söylediğin veya zihniyetinin basında söylediği saçmalıklara daha az inanıyor gün geçtikçe.
boşuna çırpınıyorsun. su akar yolunu bulur.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
eminim öyledir
eminimde iyi niyetlisin mesajlarından o anlaşılıyor
r ama henüz beni de konu başlığını da anlamadığın kesin bak yazdığın konu dışı mesajların hepsi silindi
konumuz dolar
varsa sözün anlat yoksa kirletme başlığı
yazdığın hiç bir mesaja cevap vermiyeceğim
kalbini de kırmak istemiyorum
zor durumda bırakıyon beni
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=13671&page=28
burya gel her soruna cevap vereyim o topik serbest konulu
mesajlar silinmedi, ben sildim, zira söylenilen gerçeklere aldırış etmiyorsun ve sadece dezenformasyon amaçlı argumanlar kullanıyorsun.
dezenformasyonlar üzerinden hareket etmen çok üzücü. ben ülkenin gelecek nesillerine üzülüyorum.
keşke sende gerçeği aramak gibi bir amaç olsaydı. doların neden güçlü olduğu ve bizim neden bu kadar savunmasız olduğumuz belli.
ama gerçek nedenlerle ilgilenmiyorsun.
bilinçli yaptığın dezenformasyonu ben engelleyemem.
sadece bu ülkenin gelecek nesilleri için rasyonel bir ortamın olmasına katkısı olmasını isterim herkesin.
ancak ne yazık ki ülkemizde bu dönemde mümkün olmuyor.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri