Sayfa 32/78 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
Arama sonucu : 624 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Dolar Sadece Dolar Değildir

yakında gerçekleri anlarsın.

gerçekler her zaman ortaya çıkar.

burada yaptığın dezenformasyonun masum halka verdiği zarar çok fazla.

normal şartlarda vicdanı olanın gerçekleri yazması gerekir. ancak biliyoruz ki malum zihniyetin bu tür kaygıları yok. amaç dezenformasyon.

ama neyse ki halk gittikce söylediğin veya zihniyetinin basında söylediği saçmalıklara daha az inanıyor gün geçtikçe.

boşuna çırpınıyorsun. su akar yolunu bulur.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    yakında gerçekleri anlarsın.

gerçekler her zaman ortaya çıkar.

burada yaptığın dezenformasyonun masum halka verdiği zarar çok fazla.

normal şartlarda vicdanı olanın gerçekleri yazması gerekir. ancak biliyoruz ki malum zihniyetin bu tür kaygıları yok. amaç dezenformasyon.

ama neyse ki halk gittikce söylediğin veya zihniyetinin basında söylediği saçmalıklara daha az inanıyor gün geçtikçe.

boşuna çırpınıyorsun. su akar yolunu bulur.
    eminim öyledir
    eminimde iyi niyetlisin mesajlarından o anlaşılıyor
    r ama henüz beni de konu başlığını da anlamadığın kesin bak yazdığın konu dışı mesajların hepsi silindi
    konumuz dolar
    varsa sözün anlat yoksa kirletme başlığı
    yazdığın hiç bir mesaja cevap vermiyeceğim
    kalbini de kırmak istemiyorum
    zor durumda bırakıyon beni
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...=13671&page=28
    burya gel her soruna cevap vereyim o topik serbest konulu

mesajlar silinmedi, ben sildim, zira söylenilen gerçeklere aldırış etmiyorsun ve sadece dezenformasyon amaçlı argumanlar kullanıyorsun.

dezenformasyonlar üzerinden hareket etmen çok üzücü. ben ülkenin gelecek nesillerine üzülüyorum.

keşke sende gerçeği aramak gibi bir amaç olsaydı. doların neden güçlü olduğu ve bizim neden bu kadar savunmasız olduğumuz belli.

ama gerçek nedenlerle ilgilenmiyorsun.

bilinçli yaptığın dezenformasyonu ben engelleyemem.

sadece bu ülkenin gelecek nesilleri için rasyonel bir ortamın olmasına katkısı olmasını isterim herkesin.

ancak ne yazık ki ülkemizde bu dönemde mümkün olmuyor.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    mesajlar silinmedi, ben sildim, zira söylenilen gerçeklere aldırış etmiyorsun ve sadece dezenformasyon amaçlı argumanlar kullanıyorsun.

dezenformasyonlar üzerinden hareket etmen çok üzücü. ben ülkenin gelecek nesillerine üzülüyorum.

keşke sende gerçeği aramak gibi bir amaç olsaydı. doların neden güçlü olduğu ve bizim neden bu kadar savunmasız olduğumuz belli.

ama gerçek nedenlerle ilgilenmiyorsun.

bilinçli yaptığın dezenformasyonu ben engelleyemem.

sadece bu ülkenin gelecek nesilleri için rasyonel bir ortamın olmasına katkısı olmasını isterim herkesin.

ancak ne yazık ki ülkemizde bu dönemde mümkün olmuyor.
    aldırış etmeme olayı değil
    düşüncelerine saygı duyuyorum
    ancak
    benim anlatmak istediğim konu ile senin yazdıkların arasında en ufak bir bağlantı yok maalesef
    ilk mesajım ana konumuz

5.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    bu ay çok kritik cüzdanımızdaki doların vicdanımızı yakması lazım
    çünkü dolar sadece dolar değildir
    Bu saçmalık cüzdanımdaki dolar neden vicdanımızı yakacak. Kişi zaten bu ülkeye girmiş doları alıyor. girmiş doları dışarı çıkarmıyorki. Bana göre dolar bir emtiadır tıpkı hisse senedi gibi. Hissenedi olanların neden vicdanı yanmıyor. Birde vicdan yanması böyle laflar rahatsız edici. Size ne kişler alır satar. Buradan vicdan yüklemesi yapamazsınız. Reis istedi diye satanların nasıl zarar ettiklerini gördük. Herkes kendi aklıyla şartları değerlendirip alacak satacak sistem yürüyecek. Haksızmıyım?

Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Bu saçmalık cüzdanımdaki dolar neden vicdanımızı yakacak. Kişi zaten bu ülkeye girmiş doları alıyor. girmiş doları dışarı çıkarmıyorki. Bana göre dolar bir emtiadır tıpkı hisse senedi gibi. Hissenedi olanların neden vicdanı yanmıyor. Birde vicdan yanması böyle laflar rahatsız edici. Size ne kişler alır satar. Buradan vicdan yüklemesi yapamazsınız. Reis istedi diye satanların nasıl zarar ettiklerini gördük. Herkes kendi aklıyla şartları değerlendirip alacak satacak sistem yürüyecek. Haksızmıyım?
    Dolar masum bir para birimi olsaydı söyledikleriniz doğru olurdu Dolar sadece dolar değildir
    Dolar özellikle bu günlerde emparyalizmin kırbacı olarak kullanılmak istenmektedir
    ilk mesajıma bakarsanız
    ayrıntılar orada

7.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    biz buna neden sevinelim. işssiz kalma riskine mi sevinelim. yoksa fakirleştiğimize mi sevinelim baska bir parti gelecek diye. yani bunu sadece senin guruhun ister. biz memleket sevdalısıyız. dogru duzgun memleket yonetin. tum politikalarınız berbat. o kadar ki ya sonrasında aldatılmış oluyorsunuz ya pişman ya uzgun. boyle devlet mi yonetilir?
    Biz bu ülkenin çok kötü yönetildiği dönemleride biliriz karneyle ekmek aldık yağ sigara tüp margarin gazyağı kuyruğuna girdik ilacı sadece SSK hastanesinin eczanesinden saatlerce sıra bekleyerek aldık parası olmadığı için hastanede rehin tutulan hasta haberlerini her gün izlemekten yorulduk. Bu ülkenin sorunları yeni değil geçmişteki kotu yönetimlerin birikmiş sorunlarından geliyor adamlar kronikleşmiş yüzlerce sorunu çözdü iyi niyetle çalışıyorlar ama ülkemizde emelleri olan para baronları ile mücadele etmek kolay değil adamlar şimdide dolar silahını kullaniyorlar onların her dediğini yapan emir kulu idarecilere alismislardi simdi RTE onların alısmadigi istemediği bir yapıda lider neyse bu kadar yeter konu çok derin ben rumenigge yi destekliyorum dolar sadece dolar değildir

ekonomik mucize filan yok.

maden suyundan ÖTV alındığını duydun mu daha once ?

ekonominin ne kadar kötü yönetildiğini gösteriyor bu, maden suyundan bile ÖTV almak için kanun çıkardılar 2018 için.

marketlerde ucuz et de aynı hikaye, hayat o kadar pahalı ki halk vergilerle sürünüyor.

15 senedir problemleri çözememiş bir hukumet ve yandaşları hala ağlıyor.

siz istediğinize inanın. ama biat ettiğiniz kişilerin bile hesabında dolar var. köprü ücretleri dolara endeksli. sadece saf halkı kandırıyorlar. en azından bir kısmını.
    Son düzenleme : discretus; 25-11-2017 saat: 02:33.

Sayfa 32/78 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •