Sayfa 27/462 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 3690 madde; 209 - 216 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2. LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hissede kimse yok galiba

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. kalkınma treni kalktı çok inip binen olacak çok sallayacak saglam duran mükafatını alacak diye düşünüyorum.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5. Daha onceki tavanlarini bir kac kez gördüm böyle tavana yüklü yazdiginda baya yukardan açıyordu bakalim ptesi ne olacak

6.  Alıntı Originally Posted by berkay26 Yazıyı Oku
    Daha onceki tavanlarini bir kac kez gördüm böyle tavana yüklü yazdiginda baya yukardan açıyordu bakalim ptesi ne olacak

Benim tahminim cuma günü malm alan bir grup tavanı yüksek gösterip yukardan açıp hızla yukarı sürüp malı çıkmak isteyecektir.ama onlar bu düşüncelerinden dolayı ilerleyen zamanlarda pişman olacaklarını düşünüyorum.vay be şu fiattan malları vermiştik diyecekler tayfasına katılacaklar.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7. A1 direk tavandan 41 bin lot aldi maliyette 6.31 bazi kurumlar acikta kalmış ama ort 6.5 civarinda ama lot sayıları az açık olarak

8. açık yapmaya başlayan kurumlar açık yapmaya devam ederlerse bazıları için onları batırmak birinci öncelikleri olur.

Sayfa 27/462 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •