Son gunlerde Özbal konusuna o kadar kulaktan dolma misafirler geliyorki..söylediklerinizin neresinş düzeltsem demekten kendimi alamıyorum..
Madde madde
1) Özbal Borunun %51i Erciyas borunun.
2) Erciyas holding Özbal boruyu satın alalalı 2 yıl oldu
3) Erciyas Boru Özval üzerinden borsaya girmek için birleşme kararı aldı.
4) 2 yıla yakın süredir bu Birleşme pardon birleşememe süreci yaşanmaktadır.
5) Özellikle son 7 aylık süreçte Birleşme için Spk ya başvuru yapılmıştır.
6) ilk birleşme hatalarla dolu olup Garanti tarafindan hazırlanmış ve Spk birleşme oranın düşüklüğünden dolayı reddetmiştir
7)ardından 2.rapor hazırlanmış o da İnvest Az denilen tecrübesiz bir kuruma hazırlatılmıştır. Spk bununda reddetmiştir.
8)Ardından Ağustos ayında yağılan genel kurulda birleşmeye devam edileceği söylenilmiş ve 2 ay içinde yeni başvuru yapulacağı söylenilmiştir.
9) ardından Ekim ayında 3.kez birleşme raporu İnvestaz isimli firma tarafından hazırlanılarak Spkya başvuru yapılmıştır.
10) ancak Spk bu başvuruyu da eski hatalardan dönülmediği için değerlendirmeden dahi başvurudan kaldırmıştır..
11) SpK tarafından Şirkete haber 13 kasımsa gelmiştir ancak Değerli Şirketimiz

bunu 16 kasım gecesi açıkşamayı uygun görmüştür.O tarihten itibaren son 4 aydır 2.65 seviyesinde olan hisse fiyatları 1.80e kadar gerilemiştir.
Bunun haricinde yenilen 2 kez brüt 1kez volatil 1 kere spkya hamiline diye gönderilenn yazılardan bahsetmeyeceğiim..
Maalesef şirketi alan erciyaslar eski özbal yönetimini aratır derecede güvenilir olmuştur.. 2 yıldır birleşmeyi becerememiş şuan kı durum ise muamma..
Özet geç diyenlere:
Yönetim nitelikli olsa
Zaten bu birleşme 10 lere olurdu
Yönetim nitelikli olsa
Spk ya hamiline diye yazı yollayan
Yatıırımcı ilişkileri 10 lere kovulurdu.
Yönetim nitelikli olsa
Hisse alımı yapardı hiç olmazsa hisseyi
Brüt cezalarından volatil cezalarınsan korurdu.
Yönetim nitelikli olsa
13 kasımdaki haberi de 16 kasımda açıklamazdı..
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri