Sayfa 251/1013 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Cep telindeki navigasyon da mi yalan kanka....

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    bu uzay teknolojilerine hep şüpheyle yaklaşıyorum
    zaten internet bağlantılarının %99 kablolar üzerinden olduğuna göre bu iddada bence dikkate değer
    o yüzden uzayı bırakalım biz güneş enerjisine bakalım en güzel para orda

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Yılmaz Özdil - Sözcü - 14/3/2017 Kehanet

isimli yazısını okumanızı tavsiye ediyorum. Bütün bu son 2 haftada olan Almanya,Avusturya,Hollanda gerilimleri henüz referandum kararını RTE daha onaylamamışken Şubat ayı başında reklam filmi olarak kurgulanmış. Mart sonunda tüm tv lerde izleriz artık evetleri patlatmak için.

Yalnız geçen seneki olaylı Trabzon - Galatasaray maçında sağbek Salih Dursun a telif ödemeleri gerekir bence.
    Sn. roxette,

Bu yazıdakilerin anlaşılabilmesi için insanların önce at gözlüklerini çıkarmaları lazım.

Her zaman olduğu gibi yine bir mağduriyet yaratıldı ve yine mağdur oynanmaya çalışılıyor.

2008 yılında yurt dışında miting yasağı getiren yasa tasarısını kim hazırladı acaba ya da 2004 yılında Rauf Denktaş Türkiye'de miting yapmak istediğinde kim ne söyledi acaba bir araştırmak okumak lazım.

Bu şartlar altında üretim yapmadan, katma değer olmadan TL' mizin değer kazanması biraz zor.

Alım için 3.70 altını bekliyordum ama bence gelmesi biraz zor gözüküyor. 3.70'e her yaklaşmayı alım için kullanmaya çalışacağım.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

3.  Alıntı Originally Posted by saims Yazıyı Oku
    İnsanların ve ülkelerin zamanlarını ve enerjilerini tüketen...
    1.400 sene öncede kalmış kafalar..
    https://www.youtube.com/watch?v=glLD2GIDBfY
    Kürt Sait şarlatanına Bediüzzaman diyen adamın düğmesini kapatmak gerek başağrısından başka birşey vermez...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bugün benim için önemli bir karar günü...

Kimseyi bağlamaz ama kurda beklentim doğrultusunda hareket edeceğim.

Fed faiz kararından sonra ons altında yükselme beklentim var.

VİOP'ta onu deneyeceğim.

Herkese bol kazançlar...

5.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Cep telindeki navigasyon da mi yalan kanka....
    navigasyon doğru ama bunların uydudan aldıkları doğru değil
    uydu varmı yokmu bilmiyorum ama ben hiç görmedim sadece fırlatma videoları
    geri kalan yörüngedeki uydularla ilgili tüm görüntüler fokoşop
    bu arada bu uydular hiç arıza yapmazmı bildiğim kadarıyla o bölgede sıcaklık 4000 bin derecenin üzerinde buda ilginç bir nokta
    ama bunlar benim iddialarım değil ben sadece dikkate değer buluyorum yoksa yuvarlak olmasına bende inanmak isterim ne güzel başka gezegenler keşfedecektik
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

6. bu arada bir arkadaşta kolomp vespuçi demiş
    başka iddalarda şöyle bunada cevap vereyim
    dünyanın hiç kuzey güney yönlü çevresinin dolaşılmadığı sadece doğu batı yönlü dolaşıldığı
    yani düz dünyacılara göre zaten doğu batı yönlü ilerlediğinizde başladığınız yere dönmek mümkün ama kuzey güney yönlü mümkün değil bunu yapan biri de çıkmamış zaten antartika üzerinden uçuşlarda yasak girmekte yasak
    ha ben düz demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece vidolardaki adamların savunmaları bu şekilde...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

JP Morgan'a göre ABD Doları'nda güçlenme yıl ortasında sona erecek

JP Morgan'a göre ABD Doları'nın euro ve yen gibi önemli para birimleri karşısısında değer artışı 2017 ortalalarında sona erecek.
    JP Morgan baş ekonomisti Sally Auld yaptığı açıklamada, Ferd'in faiz artırımlarının ABD Doları'nın sadece kısa vadede güçlenmesini
    garanti edeceğini, uzun vadede ise Japon Yeni ve euro gibi rezerv para birimlerinin ABD Doları'ndan daha iyi performans göstereceklerini söyledi.
    Auld, Başkan Trump'ın seçim kampanyasında dile getirdiği bazı vaadlerini yerine getirmesinin ABD Doları'na zarar verici olabileceğini
    savundu.
    Auld, "ABD Doları için orta vadede yükseliş beklentisi içinde değiliz, ancak kısa vadede ABD Doları'nda birkaç puanlık daha ralli
    yaşanması için alan olduğunun da bilincindeyiz" diye konuştu.

http://www.cnbc.com/2017/03/15/stren...-jpmorgan.html
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by Osman Bey Yazıyı Oku
    JP Morgan'a göre ABD Doları'nda güçlenme yıl ortasında sona erecek

JP Morgan'a göre ABD Doları'nın euro ve yen gibi önemli para birimleri karşısısında değer artışı 2017 ortalalarında sona erecek.
    JP Morgan baş ekonomisti Sally Auld yaptığı açıklamada, Ferd'in faiz artırımlarının ABD Doları'nın sadece kısa vadede güçlenmesini
    garanti edeceğini, uzun vadede ise Japon Yeni ve euro gibi rezerv para birimlerinin ABD Doları'ndan daha iyi performans göstereceklerini söyledi.
    Auld, Başkan Trump'ın seçim kampanyasında dile getirdiği bazı vaadlerini yerine getirmesinin ABD Doları'na zarar verici olabileceğini
    savundu.
    Auld, "ABD Doları için orta vadede yükseliş beklentisi içinde değiliz, ancak kısa vadede ABD Doları'nda birkaç puanlık daha ralli
    yaşanması için alan olduğunun da bilincindeyiz" diye konuştu.

http://www.cnbc.com/2017/03/15/stren...-jpmorgan.html
    bunlar ne söylese terso oluyorlar,işleri ky i yönlendirmek

Sayfa 251/1013 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •