Sayfa 475/1001 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Aselscioglu Yazıyı Oku
    Hocam eğer 1 kg altının gerçek değeri
    Onüçmilyon beşyüzbin dolar ise o halde 1 doların gerçek değeri reel ne kadardır?
     Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Eğer söylediğiniz gibi olsa dünya tek devlet olurdu.Elbette tek dünya devleti ideali olan bu saydığınız ülkelere hakim olmaya çalışan güçler vardır ancak yine bu ülkelerin hepsinde o güce karşı olan güçler de vardır.Kardeş olsalar,anlaşıp tek dünya devletini çoktan kurmuşlardı.Kaydettikleri ilerleme ise pamuk ipliğine bağlıdır,2. dünya savaşı bir anda rüzgarın ters dönmesi ile birlikte neler olabileceğini göstermiştir.59.14 de bildirildiği gibi kendi aralarındaki çekişme bitmez.
    Bora hocam Sanirsam bu arkadas altin standardi donemindeki mantikla simdi usdyi fiyatlarsak ons basina su kadar dolar dusuyor demek istemis olabilir. Tamamen Eski parasal sistemin mantigiyla. Anladigim budur.

Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. ALTIN GÜMÜŞ denilince ben akla gelmeliyim.

Parayı yatırdık tenekelere çok uzun zaman önce, forumda geyiğine takılıyorum. Beklemek çok sıkıcı. Ama çok para kazananlar genelde sıkılırlar zaten! Heyecansız.

Alıntı Originally Posted by Rxpuhayrani Yazıyı Oku
    Bora hocam Sanirsam bu arkadas altin standardi donemindeki mantikla simdi usdyi fiyatlarsak ons basina su kadar dolar dusuyor demek istemis olabilir. Tamamen Eski parasal sistemin mantigiyla. Anladigim budur.

Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Abd'de tutuklu olan Mehmet Hakan Atilla'nin yargilanacagi 12 jüri üyesi belirlendi. Davanın ilk duruşması bugün görülecek. / Son dakika - CnnTürk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. dolar 3.98e gelince tweet atmayı bırakan, borsadan çıktığını belirten, mail grupları ile vedalaşan üstadlar dolar 2 adım geri atınca eskiden daha çok tweet, mail atmaya başladı :D
    Küçük insanlar dengini, büyük insanlar kendini arar.

5. $ güçsüz duruyor.

3,91 üstünde bile kalamıyor.

hiç istemesemde

3,84 e sarkabilir bu hafta.

6. TCMB RESMİ REZERV VARLIKLARI, EKİM AYINDA 117,8 MİLYAR DOLAR (ÖNCEKİ: 111,9 MİLYAR DOLAR)

Matrix

Bu artışın kaynağı hakkında fikri olan?
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    TCMB RESMİ REZERV VARLIKLARI, EKİM AYINDA 117,8 MİLYAR DOLAR (ÖNCEKİ: 111,9 MİLYAR DOLAR)

Matrix

Bu artışın kaynağı hakkında fikri olan?
    gatar gatar gatmışlar doalra
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gatar gatar gatmışlar doalra
    TCMB DÖVİZ VARLIKLARI, EKİM AYINDA 94,7 MİLYAR DOLAR (ÖNCEKİ: 90,0 MİLYAR DOLAR)

Matrix

Ama gatara yeni gitmişti, bu öncesinden gerçekleşmiş! ilginç madem para girişi vardı döviz kuru nasıl bu kadar yükseldi?
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 475/1001 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •