Þiþkinlik için famodin iyi gelir. ( faizleri 200 baz puan artýrýnca gazý gider )
Þiþkinlik için famodin iyi gelir. ( faizleri 200 baz puan artýrýnca gazý gider )
Eðer söylediðiniz gibi olsa dünya tek devlet olurdu.Elbette tek dünya devleti ideali olan bu saydýðýnýz ülkelere hakim olmaya çalýþan güçler vardýr ancak yine bu ülkelerin hepsinde o güce karþý olan güçler de vardýr.Kardeþ olsalar,anlaþýp tek dünya devletini çoktan kurmuþlardý.Kaydettikleri ilerleme ise pamuk ipliðine baðlýdýr,2. dünya savaþý bir anda rüzgarýn ters dönmesi ile birlikte neler olabileceðini göstermiþtir.59.14 de bildirildiði gibi kendi aralarýndaki çekiþme bitmez.
ABD Savunma Bakanlýðý tarafýndan Suriye ile ilgili yapýlan açýklamada, "Ýçinde YPG'nin de bulunduðu Suriye Demokratik Güçleri (SDG) ile iþbirliðini sürdüreceðiz. SDG'ye verilen silahlar sýnýrlý. Kürt ortaklarýmýza askeri destek gözden geçiriliyor" denildi.
Sam Amca show devam ediyor
Dikkat edin Kürt ortaklarýmýz
Türkiye müttefikimiz
Bu arada habertürk manþetten verdiði bu haberi kaldýrdý
Bu ruh hastalarýný kesinlikle anlamýyorum,sorunun varsa insan gibi anlat heyecan arýyorsan doða sporu yap..nedir yahu mala zarar vermek?hayýr gerçekten anlamýyorum,hayatým boyunca sevmediðim tartýþtýðým insanlar oldu ama asla kimsenin arabasýný çizmek gibi ezik davranýþlara girmedim,belkide bulmamanýz daha hayýrlý olmuþtur,baþýnýz belaya girebilirdi geçmiþ olsun...not:bundan 25 yýl evvel bir lise arkadaþým balkonda otururken arabasýnýn lastiklerini býçakla delen birinin peþine takýlmýþ ve þahýs tarafýndan býçaklanarak öldürülmüþtü,sonuç: katil paranoyak-þizofren olduðu için bir kaç ay sonra serbest kalmýþtý aman dikkat.
Arabanýzýn içine kaydedicili pilli basit geniþ açýlý kamera koyun. Park ettikten sonra açýn. sabah kapatýn. Mutlaka bir þekilde kaydeder.
Taksilere Dolmuþlara Otobüslere koydular çok faydalý oldu.
Ben eve bile 2 tane kamera koydum. Internete de baðladým. Arada bir cepten baðlanýp bakýyorum. Çok faydasý oluyor.
Yer Ýmleri