yaşadıklarımdan bir alıntı yapayım ...yanılmıyorsam yıl 1987 _89 .. karaköy de aracı kurumlar vardı ...borsa komşusu

oradan bir kız arkadaşım oldu broker.. belli mesaimiz oldu ..bende bu işleri öğreniyorum tabiki... çok çalıştık ...felaket azim ettim zorladım

hakkını yemeyeyim çok öğrendim.. bu iş ile ilgili...

öğrettiklerim de oldu tabiki ..

karşılıklı alışveriş neticesinde win win dedik ... sonra tahta sahibi arkadaşlarım oldu belli bir süre sonra ... günlük ofiste takıldık ... arkadaş dedim hoşuma gitmed...i tanıdım diyeyim...yıllardır görüşmüyorum artık... günlük hareketlerde ky ile nasıl dalga geçtiklerine ...attıkları kahakaha ile kaybenden insanlar gözümün önüne geldi bir anda... içinize edeyim dedim tüm bağımı kopardım... 30 yılı aştı bu piyasada uğraşım...çok şükür % 75 ve üzeri başarı ile devam ediyorum... özetle ... almış olduğum özel eğitimler

görmüş olduğum ********ler neticesinde ... belki birikimlerimiz ile bazı arkadaşlara ışık tutarım dedim .hisse nette paylaşım yapmaya başladım... ama izlenimlerim inanılmaz bir kumpasın kurulduğuna dair... bunun karşında kötü niyetli olanların üzerine oynadım..çok şükür baş edebilecek sermayem var.. son olarak ... yardımcı olamamadığımı düşünerek hissenet paylaşımlarımdan vazgeçiyorum... ama izleyici olarak kötü niyetli kişilerin celladı olacağıma söz veriyorum...
kalp kırıdıysam ,can sıktıysam özür dileyerek sizlerle vedalaşıyorum... hakkınızı helal edin değerli arkadaşlarım....
herşey gönlünüzce olsun ...bol kazançlar.....
Yer İmleri