Sayfa 301/500 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Senin mi benim mi kardeşim. Sanki mimlenmiş gibi hissediyorum. 1 aydır sürekli kaybediyorum gına geldi. Bak ne diyeceğim yarından itibaren ben de bu hisseye gireyim. Topyekûn spekle beraber batalım anasını satayım. Ytd
    Şu saatten sonra hissetmiyorum inan maliyet 2.27 mecbur bekleyeceğim artık kıpırdayamam daldan dala atladıkça zarar büyüyor geçen yıl bu zamanlar 4.70'den thy almıştım beklesem paraya para demeyecektim neyse geçmişe mazi bence vur elinde ne varsa sabredelim ben zararımı çıkartayım sende kara geç ya da dediğin gibi topyekün batalım anasını satayım.

2. O. Ç ları yatırımcıyı dikmekten başka bir şey yapmıyorlar ki. Endeks % 1 düşer bunlar % 5 endeks % 2 düşer bunlar %10 . Doğru düzgün düşserler birşey demem kaybettiğim benim suçum derim de örneğin buranın sahibi Allahsız herif battın mı srfsz bu düşüş niyedir. Bunların alayının ta..... ytd

3. Benim gibi yapın alın malınızı yatın aşağıya bırak o.ç spek düşünsün. İhtiyaç olacak parayla almayın . Al malını göm.... bırak milli ******** (azerice iş adamı demek) düşünsün

4. Milli ******** 1. 2 de alamayacan bu malı hadi bakem ortalama düşürecez çek aşağıya milli ******** = milli iş adamı demek saygılar ağam

5. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.

6.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Benim gibi yapın alın malınızı yatın aşağıya bırak o.ç spek düşünsün. İhtiyaç olacak parayla almayın . Al malını göm.... bırak milli ******** (azerice iş adamı demek) düşünsün
    "********" kelimesinin Azerice'de " iş adamı " demek olduğunu ve saygınlık ifadesi olarak kullanıldığını biliyor muydunuz? Üstelik bir gün Süleyman Demirel ile konuşan Azerbaycan başkanı : ''Çok ******** bir insansınız'' demiş. Süleyman Demirel de bakmış bakmış ve '' Siz de az ******** değilsiniz'' demiş.9 Eyl 2014
    Haklısınız keşke sizin gibi sabrımız olsaydı. Ama bu inbelerde biz inat ettikçe onlarda bize inat götürmüyorlar ki. Valla kısaca iki ucuda .oklu değnek. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    "********" kelimesinin Azerice'de " iş adamı " demek olduğunu ve saygınlık ifadesi olarak kullanıldığını biliyor muydunuz? Üstelik bir gün Süleyman Demirel ile konuşan Azerbaycan başkanı : ''Çok ******** bir insansınız'' demiş. Süleyman Demirel de bakmış bakmış ve '' Siz de az ******** değilsiniz'' demiş.9 Eyl 2014
    Haklısınız keşke sizin gibi sabrımız olsaydı. Ama bu inbelerde biz inat ettikçe onlarda bize inat götürmüyorlar ki. Valla kısaca iki ucuda .oklu değnek. Ytd
    Evet biraz saçma olacak ama ben bu hisseye yatırım yaptım. Düştükce alıyorum atıyorum kenara bence de saçma ama beklentim var bakın size bir fıkra ::::: bir zaman iki komşu ahır varmış . İki eşek biri yağ bal içinde biri hergün eziyet görüyormuş... keyfi yerinde olan eziyet çekene soruyormuş.. kardeş senin yerinde olsam kaçar giderim ... diye eziyet çeken demiş ki bak kardeşim benim sahibim çok kızgın bir adam herğün beni de dövüyor karısınıda dövüyor... karısını her dövdüğünde bir ğün şu eşeğe si....... ktirdecem seni diye dövüyor karısını ... bekliyorum bir gün sonunda bana verecek karıyı... onu bekliyorum... beklentim olmasa dakka durmam o....pu çocuğunun yanında... eninde sonunda o karıyı verecek bana .....bizimki o hesap belki bir gün verir karıyı bize .... biz sopa yemeye devam yani anlayacağın sıkıntımı vallahi hiççç sıkıntı değil iş inada bindi ... vereni si......ksinler gülüp geçerim .... sırf buruya asla para bağlamam yansada sik..... mde olmaz)

8. Bence burda asıl eşekliği biz bu ky avcısının hisselerini alarak yapıyoruz. Hele bir bakın hisselerine Atlas avgyo avtur mepet metro vangd hepsi yerlerde sürünüyor. En çok ky mepette olduğu için de hiç gitmiyor. İşi gücü kimsenin olmadığı bir hisseyi alıp 3 kat çıkartıp ky ciların kucağına bırakmak. Burda da sizin gibi bekleyen 3-5 ky nın peşine düşmüş. Ama bir gün bütün bu yaptıkları duzembazlıkların hesabını verecektir eminim. Ytd

Sayfa 301/500 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •