“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Kritik zamanda kritik hisseleri önerenler var, ve bu şahıslara tamah ederek dolarını bozdurup hisse alanlar var Allah akıl fikir versin...
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yol açık Yola çık.
Doğruya doğru eğriye eğri ise her düşünceye saygı duyulmalı soluksuz 2 ayda %20 ye yakın dolarda çıkış var bunun sert düzeltmesi olur aynı şey euroda olan içinde geçerli Euro dan hiç bahsetmeyim 1,5 sene önce 3,2 3,0 %60 artış oldu ben ilerde topik açacağım 2018 yılında doların Euro nun yol haritasınıda oraya yazacağım yalnız 40 mesaj olmadan formlarda topik açma imkanı olmuyor 35 mesaj daha lazım o zamana kadar idare edin![]()
Zarrab konuşup rüşvet verdiği kişileri açıklayınca bizim televizyonlar ne yapacak, ne gösterecek acaba....
Bir zamanlar Çetin Altan'ın yaptığı gibi "fasulyenin faydaları" üzerine program yaparlar artık !!!!
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri