Sayfa 478/900 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by acilnumara Yazıyı Oku
    endeks artıda bu düşüşte, endeks ekside bu düşüşte. Hergün dediğim gibi 0.40 lara yolculuk başladı hemde satış kademelerini doldura doldura. Burada yazma amacım kağıdı olanları yönlendirmek değil. Kağıda yeni gireceklere yol göstermek. Böyle kan emicilerin kağıtlarından kimseye hayır gelmez. Alacaksanızda bi ton sağlam kağıt var onlara yönelin. Bundan uzak durun sonra çok üzülürsünüz.
    hocam yönlendirmek değil diyorsunama yazsdıklarından 0,40 a gidecek satın anlamı çıkıyor.bu saatten sonra birsüre yazmamak daha iyi ben geçen günde paylaştım mayıs sonuna kadar yazmamak taraftarıyım.bu saatten sonra alan alır satan satr.stopu direnci belirttik stop olan oldu olmayan bekledi hakkımızda hayırlısı artık....

2. E.s. daha nereye inecen o.ç

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Soyunuz kurusun o.ç ları

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acilnumara Guest
    Galibe 0.50 den mal satan bir kan emici. Hisseyi ne yapar ne eder 0.40 lara indirir. Hiç sanmıyorum ama Toplayacaksada 0.30-0.40 aralığıından toplar.

5. beyler game over !! 0,50 ya geldik değeri bu kamil salak mıydı da bu fiyattan verdi hisseyi değerine geldi ederi bu kafayı yormayın artık .. uçmaz kaçmaz buradan artık ...

Nurtopu gibi ygyo'muz odu. Kucağımıza verdiler. Bekliyecez artık büyümesini.

Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...

7. Kucağımıza aldık evet onlar sattikca da kucağımızdakini büyüteceğiz, 30-40-50 lerden toplayıp birikim yapacağız, arsa niyetine artık...

8. Sahsi yorumum : kamil batmak uzereyken sirketi baskasina satmak istedi ve bunu da galip i kullanarak gerceklestirmek istedi. Once b grubu 50 milyon hisseyi galip agaya ucuz fiyattan cikartti. Sonrasinda galip yeni aliciya hisseleri tasidi ve kamilin batisini engellendi. Bilmedigimiz yeni sirket ortaginin bir talebi vardi. Kamil yonetim kurulundan istifa etmesi ve elinde kalan hisseyi de o na satmasi sartiyla. Once galip aga 50 milyon hisseyi alip komisyonuyla yeni patrona gizlice devretti. Aonra kamil yonetimden iatifa etti. Ve simdi 3.proje icin uygun zamani kovaliyorlar diye dusunuyorum. Keza yeni yonetim icin toplanti yapilacagi duyurusu da yayinlandi. Ytd senaryo tamamen benim ettigim zarar sonrasi tahminimdir.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 478/900 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •