Dolar'ı 3.95'e kadar verdiler..
Dolar'ı 3.95'e kadar verdiler..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Zarrab, Aktifbank'la olan ayrışmasından bahsediyor;
"Aktifbank İranlılarla doğrudan iş yapıyordu ve beni saf dışı bıraktılar"
Soru: "Gelirinin önemli bir bölümü müydü Aktifbank?"
Zarrab: "Kesinlikle evet"
Sıra Halkbank'da ..
Zarrab Halkbank ile olan ilişkisinin 2012 yılında başladığını fakat bağlantılarının daha eskiye dayandığını belirtti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
"Zarrab: Ahmet Alacacı adlı bir kişinin altın ihracatı sistemini Halkbank'taki İran gelirlerine yönlendirilmesini teklif ettiği"
Zarrab : Eşim tanınmış bir sanatçı olduğundan, Türkiye'de her zaman göz önünde olan biriydim."
Zarrab : Aktifbank beni devre dışı bırakınca bu sefer Halkbank ile devam ettim.
S&P: DEVAM EDEN YÜKSEK ENFLASYON TÜRKİYE KREDİ NOTU İÇİN ENDİŞE OLUŞTURABİLİR
S&P: TCMB'NİN YETERLİ OLMAYAN CEVAPLARI TÜRKİYE KREDİ NOTU İÇİN ENDİŞE OLUŞTURABİLİR
Bunlarda tetikteler
dava sonunda sıraya girdiler, artık sırayla...
Zarrab : Halkbank başta benimle çalışmak istemedi, Genel müdür Süleyman Aslan eşimin ünlü olmasından dolayı altın ticareti için çok göz önündesin bu yüzden olmaz dediğini ama kendisinin çok ısrar ettiğini söyledi.
Zarrab, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'la iletişim kurduğunu belirtti:
Soru: "Neden Süleyman Aslan seni geri çevirdikten sonra Zafer Çağlayan'la iletişim kurdun?"
Zarrab: "Çünkü kendisi Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomi bakanıydı"
reza bey tercüman aracılığı ile mi konuşuyor acaba..?
Yer İmleri