Sayfa 305/500 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.

2.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Terazi ne yaptın umarım elindeki malı satmamışsındır.
    Bir kısmını verdim zararsız. Diğerini de 1, 85 ten biraz kârla verecektim ama yarın veririm diye son anda vazgeçtim. Şimdi brüt takası görünce pişman oldum. Çünkü büyük bir ihtimalle yarın düşüşle açar. Faruk kardeşimiz akıllı davranmış tebrik ederim. İnşallah bu brüt takası bahane edip yerin dibine sokmazlar hisseyi. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Brüt takas gelmiş hele şükür gözlerimiz yollarda kalmıştı artık önüne gelen atlayamaz trene uçuş zamanı başlasın.
    Doğru şimdi alacak olanların 2 kere düşünmesi lazım. Ama şu da bir gerçek brüt takasta speklerin ilk yaptığı şey hisseye sert düşüşler yaptırıp içerdikleri panikletip ellerindekini almaya çalışmaktır. Yalnız burda bir gariplik söz konusu olacak. Grup hisseleri metronun etkisiyle yükselişte olurken bunun üstelikte sertçe düşmesi dikkatleri üzerine çekmesine neden olacaktır. Gerçekten şimdi bu beceriksiz speğin ne yapacağını çok merak ediyorum. Ytd

4. Yarın biraz nakit atalım aracı kuruma ne olur olmaz kredili zaten asla almamda satmam da oyunu bir görelim bakalım yarın ola hayrola dökmek için daha neler yapacak lar bakalım...

5.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Kardeşim zaten bürüt teydi hisse sadece bitiş tarihi uzamış ... bence olumlu... dedim ya bizim usta spek sabah panik yaptırmak isterse 1.85 sattıklarımı da yerine koydurur sıkıntı değil yani anlıyacağın....
    Faruk kardeşim hisse brüt takasta değildi. Açığa satış ve kredili işlem yasağı vardı. Anlaşılan sen vangd ile uğraşmaktan bazı şeylere uzak kalmışsın. Belki biliyorsundur ama ben yine de anlatayım. Brüt takasta iken aynı gün alım satım yapamazsın. Aldığın hisseyi ancak 1 gün sonra satarsın. Mesala yarın 1000 lot alırsan aldığın lotları satış bölümünde göremeyeceksin çünkü aynı gün satamazsin. O aldığın 1000 lot cuma günü hesabında gözükür. İşte o zaman satabilirsin demektir. Diyelim ki cuma o 1000 lotu sattın. Parayı hesabına aynı gün gecmeyebilir. Bu konu tartışmalı. Çünkü aracı kuruma göre değişiyor. Mesala benim aracı kurumum satar satmaz parayı hesaba geçiyor. Ama formlarda birçok kişi sonraki gün hesaba geçtiğini söylüyor. Affına sığınarak çok detaylı yazdım ama bu sadece senin için değil bundan sonra formu ziyaret edecek birçok ky olacaktır onlarda belki okuyup öğrenirler. Ytd

6. Ağzına sağlık terazi kardeş çok güzel özetlemişsin. Bir önceki yazında da sana katılıyorum evet sert düşüş gerçekleşecektir kaçınılmaz yalnız avgyo, sasa, kront ve daha nicelerinde ciddi düşüşler olduktan kısa demeyeyim de orta vade gibi bir süre sonra brüt takasa girdiği fiyatında üzerinde olduklarını gördüm hatta brütten karla çıkıp bittiği gün ciddi düşüşler yapanlarıda. Yalnız vangd tahta yapıcısının ne yapacağını cidden kestirmek çok zor. Unutmadan birisi şu arkadaşa internet üzerinden alış-satış yapamayacağını da söylesin ☺

7.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Faruk kardeşim hisse brüt takasta değildi. Açığa satış ve kredili işlem yasağı vardı. Anlaşılan sen vangd ile uğraşmaktan bazı şeylere uzak kalmışsın. Belki biliyorsundur ama ben yine de anlatayım. Brüt takasta iken aynı gün alım satım yapamazsın. Aldığın hisseyi ancak 1 gün sonra satarsın. Mesala yarın 1000 lot alırsan aldığın lotları satış bölümünde göremeyeceksin çünkü aynı gün satamazsin. O aldığın 1000 lot cuma günü hesabında gözükür. İşte o zaman satabilirsin demektir. Diyelim ki cuma o 1000 lotu sattın. Parayı hesabına aynı gün gecmeyebilir. Bu konu tartışmalı. Çünkü aracı kuruma göre değişiyor. Mesala benim aracı kurumum satar satmaz parayı hesaba geçiyor. Ama formlarda birçok kişi sonraki gün hesaba geçtiğini söylüyor. Affına sığınarak çok detaylı yazdım ama bu sadece senin için değil bundan sonra formu ziyaret edecek birçok ky olacaktır onlarda belki okuyup öğrenirler. Ytd
    Bakalım biliyo mu dedim kardeşim her zarfı yememek lazım ben ara sıra safa yatarım... demekki biliyosun bu işi sıkıntı yok... azzıcık gülsün spek kardeşim

8.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Ağzına sağlık terazi kardeş çok güzel özetlemişsin. Bir önceki yazında da sana katılıyorum evet sert düşüş gerçekleşecektir kaçınılmaz yalnız avgyo, sasa, kront ve daha nicelerinde ciddi düşüşler olduktan kısa demeyeyim de orta vade gibi bir süre sonra brüt takasa girdiği fiyatında üzerinde olduklarını gördüm hatta brütten karla çıkıp bittiği gün ciddi düşüşler yapanlarıda. Yalnız vangd tahta yapıcısının ne yapacağını cidden kestirmek çok zor. Unutmadan birisi şu arkadaşa internet üzerinden alış-satış yapamayacağını da söylesin ☺
    Üsdad sizsiniz ben anlamam bu işlerden yarın sert düşüs olursa alırım ben hep alırım düşüncede alırım yükselincede alırım bürüte girincede alırım elime her para geçtiğinde alırım

Sayfa 305/500 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •