İşi gücü mal kaptırmak salağın. Ondan sonra kurtlar sofrası diye hava atar.korkan versin yarın
buğün 1.63 den bile aldık sağolasın spek kardeş yukardan ver aşağıdan al ....adamsın be
![]()
Son 5 dakika 1.63?den aldıklarımı verdim 1.85 den nasılsa sen yarın gene çekersin aşağıya![]()
Terazi ne yaptın umarım elindeki malı satmamışsındır.
KAP : 29.11.2017 18:42:38
Pay Piyasasında Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, VANGD.E paylarında 30/11/2017 tarihli işlemlerden (seans başından) 14/12/2017 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
VBTS kapsamında 24/11/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 08/12/2017 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği duyurulan VANGD.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 14/12/2017 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Brüt takas gelmiş hele şükür gözlerimiz yollarda kalmıştı artık önüne gelen atlayamaz trene uçuş zamanı başlasın.
Yer İmleri