Sayfa 235/672 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. iş iştiraklerindeki hisse sorunları büyüyerek devam ediyor..işfinasssalın (içinde iş faktörinde var **2 iş iştiraki)borsa paylarının anormal organize el değişimi...**işfinasın o dönem y.sorumlusu suat ince şimdi işfinansın ana 2 ortaktan tskb ye y.müdürü yapılmışşşşş...
    şimdi tskb süründürüyor...**
    işgyo da da ufaktan başlayan o dönem el değişim yüzde 5 lerdeydi ki***bu borsa paylarının yüzde kaçıdır ****şu an işgyo borsa şirketlerinden mali*en itibarsız şirketi ünvanında.**gözaltı kağıtları gib i**halkbank o kadar sorun içinde iştirakleri bunnlar kadar süründürmedi****
    chp olaya el koymalı neler oluyor*****önemli ..***

2.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Hissede günlük işlemin büyük bir kısmını yapan grup, yukarıdan satıp, aşağıdan alarak para kazanıyorlar, bu temmuz ayından beri böyle, eskiden spekulatörler hisseyi yukarıya çıkartarak para kazanıyorlardı, şimdi bu yeni yetmeler, aşağıya varerek, bunlar yabancı da olabilir. Hergün aynı şey, piramit, finansman, garanti, deniz, daha onlarca büyük kurum, aralarında işlem yaparak hisseyi düşürüyorlar, hem sadece bu değil, ekgyo, albaraka gibi 1,-2 liralık hisseleri hedef alıyorlar, alışta da satışda da ilk kademelerde hep onlar var, robot kullanıyor olabilirler, hep onların emri ilk sıraya düşüyor. Bu bistin bir handikapı.
    En küçük kademe 1 kuruş olduğundan düşük fiyatlı hisselerde bu dediğinizi sürekli yapıyorlar. 70 kuruşa blok alış 71 kuruşa blok satış girip döviz büfesi gibi alım satım farkından küçük yatırımcının sırtından para kazanıyorlar. Bazı durumlarda hissenin değer kazanmasına bile engel oluyor bu durum.

Halbukl kademe 0.1 kuruş olsa, 1 milyonluk bir emrin 0.1 kuruş altına ya da üstüne emir girerek hisse alıp satabilirsiniz.

Ben sırf bu nedenle 2-3 TL altındaki hisselere girmiyorum bile. İşlem yaptığım bir kaç hisse 3 tl limitime yakın, bedelsiz verip bölünmesin diye dua ediyorum.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    En küçük kademe 1 kuruş olduğundan düşük fiyatlı hisselerde bu dediğinizi sürekli yapıyorlar. 70 kuruşa blok alış 71 kuruşa blok satış girip döviz büfesi gibi alım satım farkından küçük yatırımcının sırtından para kazanıyorlar. Bazı durumlarda hissenin değer kazanmasına bile engel oluyor bu durum.

Halbukl kademe 0.1 kuruş olsa, 1 milyonluk bir emrin 0.1 kuruş altına ya da üstüne emir girerek hisse alıp satabilirsiniz.

Ben sırf bu nedenle 2-3 TL altındaki hisselere girmiyorum bile. İşlem yaptığım bir kaç hisse 3 tl limitime yakın, bedelsiz verip bölünmesin diye dua ediyorum.
    artık bu knife fallingi nelere bağladık...

4.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    artık bu knife fallingi nelere bağladık...
    Topun gelişine vurduğum için sanırım yanlış tarafa falso oldu.

Ben bu hisseden bir sene önce bilançosu ve emlak sektörünün muhtemel sıkıntıları nedeni ile çıktım. Fikirlerimi de bu başlık altında yazmıştım. (ama eski forumda kaldığından alıntılıyamıyorum)

Bu hissede bilanço okuyabilen kimse kalmadı, büyükler de portföylerinin iriliği nedeni ile bugüne kaldı. Türkiye'nin içte ve dışta yaşadığı gerginlikler sona ermeden de türkiye'de emlak sektörü ve finansman gideri olan gyo'ların iflah olmasını beklememek lazım.

Bu başlığı takip etmeme rağmen mağdur küçük yatırımcıları demoralize etmemek için yukarıda belirttiğim fikirlerimi paylaşmaktan kaçınıyordum. Ama sizin yazdıklarımı tersten anlamanız üzerine bunları yazmak zorunda kalıyorum.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Bugün sirket tskb gyo ile birlesemedigi icin en az kur artışından 50_60 milyon ilave finansman yükünden kurtarılıdi.
    Bunu bir hissadar yaptı.
    Yapılabilecek cok sey var.
    Bugün geri alim sadece borsada dususu engellemek anlamına gelmiyor. Sirketin yatrlirim yapması anlamına geliyor, sirket kendi inansa sirketin gelecekte bugünkü fiyattan cok daha iyi bir yerde olacağına , borsadan bugün aldığını 2 yıl sonra ıyi bir fiyata yine halka satabilir.yaptigi satılamayan binalar yerine kendi hisselerine yatirim yapsa inanın daha çok kazanacak.

6.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Topun gelişine vurduğum için sanırım yanlış tarafa falso oldu.

Ben bu hisseden bir sene önce bilançosu ve emlak sektörünün muhtemel sıkıntıları nedeni ile çıktım. Fikirlerimi de bu başlık altında yazmıştım. (ama eski forumda kaldığından alıntılıyamıyorum)

Bu hissede bilanço okuyabilen kimse kalmadı, büyükler de portföylerinin iriliği nedeni ile bugüne kaldı. Türkiye'nin içte ve dışta yaşadığı gerginlikler sona ermeden de türkiye'de emlak sektörü ve finansman gideri olan gyo'ların iflah olmasını beklememek lazım.

Bu başlığı takip etmeme rağmen mağdur küçük yatırımcıları demoralize etmemek için yukarıda belirttiğim fikirlerimi paylaşmaktan kaçınıyordum. Ama sizin yazdıklarımı tersten anlamanız üzerine bunları yazmak zorunda kalıyorum.
    güzel bilgiler teşekkürler. ben de benzer düşünüyorum, emlak bitik durumda, ama kol kessek zarar öyle böyle değil. artık temettü gelirse onu bekleyeceğiz. belki geri alım yapar iş.

7. Tuzladaki arsa hikayesi dedikodu mu bilmiyorum ancak bu arsayı emlakçı'dan satın alırlarsa sadece gülerim.

8.  Alıntı Originally Posted by kucukortak Yazıyı Oku
    Tuzladaki arsa hikayesi dedikodu mu bilmiyorum ancak bu arsayı emlakçı'dan satın alırlarsa sadece gülerim.
    Neden emlakçıdan almasına gülüyorsunuz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 235/672 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •