Sayfa 521/1001 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    ABD'nin bankalara kestiği ceza 60 milyar dolar
    https://www.dunya.com/kose-yazisi/ab...r-dolar/392448

Adam yazmış muhakkak CE HA PE lidir Aman A KA PE li Dolar düşmanları hemen galeyana gelmesin. Onlara ne ! ABD Halk bank ve başka Türk bankalarına ceza verse ödemezler olur biter... Dolar da yükseliş kaçınılmazmıdır bilemem ama TL de `BATIŞ` kaçınılmaz gibi gözüküyor.
    umutabi TL'de batış kaçınılmaz bu kesin ve mutlaktır,bu değiştirilemez. TL ancak üretim yani çalışmakla güçlenir şu an tam tersi FX oyunlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar. Taşıma suyla değirmen dönmez bunu bir türlü öğrenemediler.

2. Selim Somçağ yine gerçekleri ortaya dökmüş,

http://selimsomcag.org/selimsomcag/m...asim-2017/1173

Kur Yanılsamasından Arındırılmış Millî Gelirle Türkiye Brüt Dış Borç Stoku oranı %100'e vurmuş durumda.kalem oyunları bir bir ifşa oluyor. kalem hokkabazlarına göre bu oran %50'nin altında,yalanın böylesi. Aslında TR de her istatistik yalan durumda,bu iş başımıza büyük belalar açacak. Taktik şu kötüyü yansıtan rakamların yarısını açıkla, iyiyi yansıtan rakamların iki katını açıkla. nasılsa yiyen çok salla gitsin hesabı.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi TL'de batış kaçınılmaz bu kesin ve mutlaktır,bu değiştirilemez. TL ancak üretim yani çalışmakla güçlenir şu an tam tersi FX oyunlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar. Taşıma suyla değirmen dönmez bunu bir türlü öğrenemediler.
    Fetö nün gazına gelmeyin.elbette bir ceza çıkacak.ama zaten borcumuz 500 milyar dolara varmış üzerine 10-15 daha koysan ne olur.asil soru bu davadan siyasi bir karar çıkacak mı.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

dostum, ingiltere sokaklarinda 5000 paund ile gezersen ve bunu polis yakalar ise durumun oldukca vahim olabilir di biliyor muydun bunu, hatta avrupa yada ingiltereye cebinde 5000 eur yada paund ile gitmek te yasak degil miydi,
    yoksa tam sinirlarimi zorlamistin..

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    hepside verir en az 2 gün önceden haber verin,getiriyorlar. ama normalde şubede bulunmuyor. bu konuda en iyisi teb,gitmeden önce 5000GBP çektim hiç sorun olmadı.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. Türkiye maalesef uyuşturucu cenneti...

Rus kızın ölümünde korkunç şüphe... Sevgilisi tutuklandı

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...landi-40665202

6. Mum grafiklerden anlayan bir arkadas var mi ?
    Dolar gedikli hazretlerinin 3.38 den baslattigi yukselisin tam çiZgisinde kapandi.
    Gunluk grafikte son olusan mum un adi ters cekic mi oluyor.
    Bu arada o kdr hukumet destegi o kdr siyasi kaosa ragmen dolarin 4 u gorememesi buyuk zayiflik belirtisi.
    En zayif para birimleri siralamamda grivna pezo fln bunlari bir kenari koyuyorum

3.sira dolar 4. Sira tl oldu. Tl dolardan daha direncli

Dolarin bitmis. Devir sterlin euro devri.

Acaba ABD Devleti Türkiyeye karşı Jölelinin meşhur SÜBLİMİNAL Operasyon Çekecek Mi merak Konusu ???

ABD BASINI TÜRKİYE BAĞLANTISINI İDDİA ETMİŞTİ

ABD basını, daha önce de Trump'ın eski ulusal güvenlik danışmanı Flynn'in Türkiye ile bağlantısını yazmıştı. ABD merkezli NBC haberinde Savcılık Reza Zarrabdan Türkiye hükümeti ile görevden alınan Flynn arasındaki bağlara dair bilgi talep edebilir ifadesi kullanılmıştı.

Haberde, 2016 ABD Başkanlık seçimlerini soruşturan özel yetkili savcı Robert Muellerin Ulusal Güvenlik Danışmanı olarak göreve başladıktan sonra Michael Flynnin Fetullah Gülenin kaçırılıp Türkiyeye getirilmesi ile Zarrab davasının düşürülmesi için 15 milyon dolar alıp almadığı" konusunu soruşturduğu iddia edilmişti.

Bugünkü haberlere göre Flynn'in tıpkı Zarrab gibi savcılıkla işbirliği yapmasının ardından, Rusya'nın yanı sıra Türkiye ile bağlantıları da gündeme geldi. Reuters acil koduyla abonelerine duyurduğu haberde, "Savcılar Flynn'in 7 Mart 2017'de şirketinin Türk hükümetiyle yaptığı işler konusunda sundukları dosyaların da yanlış ifadeler içerdiğini kabul ettiğini duyurdu" dedi.

Zarrab gibi Flynn'in de af veya az ceza almak karşılığında işbirliğini kabul ettiği belirtiliyor.

http://www.hurriyet.com.tr/abd-zarra...niyor-40665021

Flynn davasında asıl mesele ABD başkanı Turmpun yanında Azeri Reza Sarafzadenin davası ile birlikte Türkiyeyi de sokup Dünya Kamuyou nezninde Türkiye GÜVENİLMEZ ülke İMAJI Vermek Mi ?

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bakın her şeyi geçtim. oradakilerin küfür etmesi beni baya kızdırdı, o gün londraya gideceğim için çok tepki koyamadım. zaten bu kadar küfürbaz KY nin helak olması kaçınılmazdı.şu an yine gel gel var,eskiler ne dediğimi anlar. Gençlerde yaşayarak öğreniyor. Bist belasından kurtulmak isteyenlar eski borsa kralı Nasrullah AYAN'nın anılarını okusunlar.
    Anı okumaya da gerek yok.Evlilerse benim gibi hanımlarının sözünü dinlesinler yeter3 senedir dışarıdan izleyiciyim hayat çok güzel

Sayfa 521/1001 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •