Sayfa 213/637 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Excel'de nasıl yapıyoruz, lineer regresyon yapmayı biliyorum ama.. Sabahtan beri Stata ile uğraşıyorum Bu arada Necip Bey'in sistemini biliyorsanız şöyle işliyor değil mi? y[t] t anındaki fiyatı gösterecek şekilde;

y[t] = a * b^y[t-1]
    Benim dediğim lineer regresyondaki formül. Necip abinin diğer formüllerini bilmiyorum. Üstel regresyon vardı.

Lineer için excelde verileri seçtikten sonra grafik oluşturuluyor. Sonra grafik ayarlarından sağ tıklayıp regresyon eğrisini göster vardı sanırım... Tam hatırlayamadım. Sonra oradan formülü göster falan. Şimdi bilgisayar başında değilim.

2. orge,uluse,hektaş,erbos şimdilik piyasa degeri yüksek olanları tercih etmiyorum. İstikrarlı kar ve temettü tercihimdir. Petkim, ege gübre, despc, gerel, çemtas, alka,alkim, seykm,poltk düşündüklerim. Tüpraş, aselsan,fortoto,bim,brisa,sasa,egeen felan birsürü süper şirket var ama piyasa degeri önemli benim için

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. TAKİP

Akıl defterin yanında olsun.
    6 ayda 1 kez Chek Up
    1.F/K oranı hala uygun mu?
    2 kurulusun kazançlarını arttırabilecek yeni gelişmeler var mı?
    3.Bilanço nasıl.
    Sonuç
    1. Durun eskisinde iyi--- Arttır.
    2. Durum kötüye gitmiş---Azalt.
    3. Durum aynı.--- tut yada dah iyileri araştır.

4. Sayın dostlar algyo hakkında düşünceniz nedir kasasi USD ile dolu gayrimenkul örnek cakabasa dolu sizce uzun vade de alınabilir mi
    Sn dudu
    sn cautionary

etab5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by enc1n Yazıyı Oku
    Sayın dostlar algyo hakkında düşünceniz nedir kasasi USD ile dolu gayrimenkul örnek cakabasa dolu sizce uzun vade de alınabilir mi
    Sn dudu
    sn cautionary

Isgyo da farkli degil ki.
    Bi ara incelemistim ama detayli bir sey soyleyemem.
    Hic birisi benim 3. kriterime uymuyor.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by L Lawliet Yazıyı Oku
    Benim dediğim lineer regresyondaki formül. Necip abinin diğer formüllerini bilmiyorum. Üstel regresyon vardı.

Lineer için excelde verileri seçtikten sonra grafik oluşturuluyor. Sonra grafik ayarlarından sağ tıklayıp regresyon eğrisini göster vardı sanırım... Tam hatırlayamadım. Sonra oradan formülü göster falan. Şimdi bilgisayar başında değilim.
    Tamamdır, onu yapmayı biliyordum ama Necip Bey'in formülünde bir hata yapıyorum onu bulmaya çalışıyorum. Zira R-squared değeri hep çok yüksek çıkıyor.

7. Sn dudu öncelikle yanlış anlamayın ?

sizi zor durumda bırakmak için yazmıyorum Siz ilk kez portföy oluşturmanız gerekse su anki piyasadan ilk ne alırsınız ?
    1Brisa _2hektas_ 3alka _4asels_5soda_froto yada toaso

8. sn Dudu benimde merak ettiğim katılım 50 endeksinden ilk 5 sıraya uv için hangisini kendiniz için siralardiniz?

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 213/637 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •