Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
.
Yaylalarda yazın hayvandan çok ev varmış.
Otlaklar boş duruyor.
Köyler boş duruyor.
Herkes market musterisi oldu. Ahırda inek, bahçede tavuk yetiştiren yok.
.
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
.
Zengin olmadan süperzengin gibi yaşamaya alıştık.
.
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Chp liler yarin icin buyuk bomba patlıcak diyor.
Aksam zarrab su an gorevde olanlarin ismini verip su kadar rusvet verdim dese
Hepsinin uzerine cb sermaye kontrolu basladi dese....
Dolar tarihi zirvesinin ustune cikar mi ?
Cok zayıf asiri
.
Üstat ben de 61 yaşında emekliyim.
Alman, İsviçreli ve Fransız da aynı mı yapıyor ?
Zengin olmadan süperzengin gibi yaşamaya alıştık.
Üretmeden tüketmenin acı reçeteleri enflasyon, cari açık, döviz kurlarında aşırı oynaklık.
Köy ilkokullarıni kapattık, köylerde nüfus kalmadı.
Şu an, "bizim köye gitsen 10 kilo süt bulursunuz" diyebilecek var mı burada?
.
Cumhurbaşkanı Erdoğanın kulağına gelenler ne?
Melih Altınok bugünkü yazısında Bazı işadamlarının varlıklarını yurtdışına kaçırma gibi gayretleri olduğunu duyuyorum diyen Cumhurbaşkanı Erdoğanın açıklamalarının arka planını yazdı.
https://www.sabah.com.tr/gundem/2017...na-gelenler-ne
Yer İmleri