190 lotla 39.80 kapattı.
HTC One cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
190 lotla 39.80 kapattı.
Bir haftada 55 den 39 lara vaybee... Korkutuyor insanı Allah yardım etsin alıp bekleyene. Umarım bi güzellik yapar Ytd
Temettunun aciklanmamasinin bir nedeni olabilir mi?toplantıda süpriz yapabilirler mi?(hayaller umutlar)
evet biraz cömert olmaları gerek ancak burada gizli ajandaları olduğundan ,ümitelenemiyorum
brsan temettü verimi yüzde 5 bryat payına bir 10 milyın gelir(geçen yılki kar komple 30 milyondu //yersen// )
ancak 225 milyon tl lik paranın üstüne oturup ne temettü verip nede bedelsiz vermemeleri insanı sinirlendiriyor..
bu rakama brsan dan 10 milyon temettü gelicek kabaca,eh borçelik ve diğer iştirakler derken kasadaki para 260 milyonu bulur..
kefenin cebi yok!!!!!!!
birde buradaki hisse adetleri borudakinden çok daha fazla,temettü verseler para kendilerine kalıcak,tamam diyelim ki nakit şirketten çıkmasın tamam yapın muhasebe kalem değişikliği sermaye 28 milyon baskılanmış özsermaye 775milyon bu rakamın 560milyonu geçmiş yıl karları insanda vicdan olur ,size kim akıl veriyor bilmiyorumda bu rasyolarda şirketin var artmasın diye değeri yapmadığınız alicengiz oyunu yok..
borçelik aynı zamanda brsan mannesman iştiraki,borçelik'in 2001 yılındaki değerlemesi ile bile brsan boru pd 0,80
Yönetim Kurulumuz toplanarak, Şirketimizin 2016 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 14 Nisan 2017 Cuma günü saat 11.00'de, İstinye Mahallesi Sarıyer Caddesi No.77 Sarıyer/İstanbul (Borusan Oto Servis ve Ticaret A.Ş. İstinye Şubesi) adresinde yapılması için Genel Kurulun toplantıya çağrılmasına ve kanunen gerekli formalitelerin yerine getirilmesine katılanların oy birliği ile karar vermiştir.
Yer İmleri