Sayfa 26/963 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 7697 madde; 201 - 208 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

  1. Kapanisa doğru koza 5 ı geçer bizde trene bakaaaar dururuz

  2.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Kapanisa doğru koza 5 ı geçer bizde trene bakaaaar dururuz
    Ne şom ağızlı yım ben ya dimi

  3. #203
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    6,976
     Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Ne şom ağızlı yım ben ya dimi
    Bak %4,5 yapmis iste ne güzel
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet


  4. #205
    alıcılar

    satıcılar

    ilk 5 kurum genel

  5. Bu hissede dönen dolabı daha tarih yazmamış inceliyorum detaylı analiz yapıyorum bir türlü çözemedim, bu hisse 3 lirada olsa şaşırmam 10 lirada olsa şaşırmam, o denli karışık


    hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  6. Büyük resim ne diyor. Beklentiler ne. İşte bunların ortaya çıkacağı 1 Ocak 2018 geliyor. Ne olacak kozaların bilançoları açıklanacak. Şirketlerin üretim sonuçları ve mali yapısı ortaya çıkacak. Şirketlerin belirsiz olan değerleri ortaya çıkacak ve bu değerler üzerinden taliplileri netleşecek. Düşününkü borsada kozalar kadar kıymetli kaç tane firma var. Ve devlet bunları satacak. Işte netice itibariyle sona doğru geliniyor. Şurda 20 - 25 gün kalmış. Bu zamana kadar süreci tahta sahipleri gayet istedikleri gibi yönettiler. Ciddi bir yükseliş yaptılar. Bu yükseliş sonunda kar realize edildi fakat tahta sahibi yabancıların takaslarında hisse azalması yok. Evet hissede hareket de başladı. Neden çünkü d*****n kıyruğunun kopmasına ramak kaldı. Bu beklenti boşuna harcanamaz. İllaki bilançoya kadar yukarı hareket olacaktır. Bu hareketler hazırlık hareketleri. Şimdi bazı yorumlar okuyorum. Yok hiç bir şey yokken yapılan yukarı hareketler peşinden hisseyi ele verecekler falan filan. Yahu arkadaş bu algı anlaşılır gibi değil. Hisse düşer niye düşüyor, yükseliyor yok düşecek ele verecekler. Bu paranoya çok komik. Tahta sahibi ağzına kadar malda. Hedef çok yukarı. Herhalde bu kadar malı boşuna elinde tutmuyor. Akşamdan Sabaha satacakta değil. Demeki yapılacak şey sabırlı olup bilanço açıklanana kadar olacakları izlemek. Diye düşünüyorum. Bu benim düşüncem. Başkasına yatırım tavsiyesi değildir. Herşey gönlünüzce olur inşaallah.

    E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  7.  Alıntı Originally Posted by acer Yazıyı Oku
    Büyük resim ne diyor. Beklentiler ne. İşte bunların ortaya çıkacağı 1 Ocak 2018 geliyor. Ne olacak kozaların bilançoları açıklanacak. Şirketlerin üretim sonuçları ve mali yapısı ortaya çıkacak. Şirketlerin belirsiz olan değerleri ortaya çıkacak ve bu değerler üzerinden taliplileri netleşecek. Düşününkü borsada kozalar kadar kıymetli kaç tane firma var. Ve devlet bunları satacak. Işte netice itibariyle sona doğru geliniyor. Şurda 20 - 25 gün kalmış. Bu zamana kadar süreci tahta sahipleri gayet istedikleri gibi yönettiler. Ciddi bir yükseliş yaptılar. Bu yükseliş sonunda kar realize edildi fakat tahta sahibi yabancıların takaslarında hisse azalması yok. Evet hissede hareket de başladı. Neden çünkü d*****n kıyruğunun kopmasına ramak kaldı. Bu beklenti boşuna harcanamaz. İllaki bilançoya kadar yukarı hareket olacaktır. Bu hareketler hazırlık hareketleri. Şimdi bazı yorumlar okuyorum. Yok hiç bir şey yokken yapılan yukarı hareketler peşinden hisseyi ele verecekler falan filan. Yahu arkadaş bu algı anlaşılır gibi değil. Hisse düşer niye düşüyor, yükseliyor yok düşecek ele verecekler. Bu paranoya çok komik. Tahta sahibi ağzına kadar malda. Hedef çok yukarı. Herhalde bu kadar malı boşuna elinde tutmuyor. Akşamdan Sabaha satacakta değil. Demeki yapılacak şey sabırlı olup bilanço açıklanana kadar olacakları izlemek. Diye düşünüyorum. Bu benim düşüncem. Başkasına yatırım tavsiyesi değildir. Herşey gönlünüzce olur inşaallah.

    E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilanço açıklanınca, beklenti bitti diye satmayı onerir misin?

Sayfa 26/963 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •