Sayfa 204/652 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. Borsanın adaleti yok 100 milyon sermaye yanlız 2 milyon kar hisse 6.35 dyo kelebek 209 sermaye 20 milyon kar fiyat 3.50 bizim gentaş 110 sermaye 27 milyon kar fiyat 1.50 yazık bu hisseye bu karla burda durması adalet değil bunun spegi hiç hesap bilmez mi 1.50 den ne topluycan spek anca nal toplarsin ytde

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Adamın derdi toplamak degil ki.patronun ahlaki yönden sıkıntıları var bence..en fazla yapacağı defter degeridir .1.80 ler.oda bu zarraf dalgasına endeks cakılırsa soluğu 1.30 dada alabilir.berbat bir patronu ve dolayısıyla berbat bir hissesi var .ne spk hesap soruyor ne baska oyuncular girebiliyor.abd de yada almanyada olsa cok yukarılarda işlem görürdü bu hisse.bizim gibi geri kalmıs piyasalarda yatırımcıyı parasıyla rezil ederler böyle maalesef.

3.  Alıntı Originally Posted by Hakican Yazıyı Oku
    Adamın derdi toplamak degil ki.patronun ahlaki yönden sıkıntıları var bence..en fazla yapacağı defter degeridir .1.80 ler.oda bu zarraf dalgasına endeks cakılırsa soluğu 1.30 dada alabilir.berbat bir patronu ve dolayısıyla berbat bir hissesi var .ne spk hesap soruyor ne baska oyuncular girebiliyor.abd de yada almanyada olsa cok yukarılarda işlem görürdü bu hisse.bizim gibi geri kalmıs piyasalarda yatırımcıyı parasıyla rezil ederler böyle maalesef.
    Sn hakican hisse berbat değil yönetim ve spegine sözüm yok güzel kar açıkladı kar payida dağıtıyor fakat çoğu yatırımcı devamlı giden hisseye atlıyor duran hisseye kimse bulaşmak istemiyor sorunda burda gentaş atağa kalktiginda hepimiz sasiracaz acaba bu gentaşmi diye balık tutarken oltayı attığımızda önce bir boşluğunu alırız şuan gentaşda boşluğu alınıyor artık bahtimiza cinekopmu sarikanatmi yoksa lufermi olur nasip ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. İnşallah dediginiz olur dostum hepimiz kazanırız.7 senedir yerinde sayan bir hisse.keske bizleri mahcub etse patron fakat bu kadar ucuz hisseye talep yok.sebebi de patrona güven duymuyor piyasa ve parası olan oyuncular.inşallah siz haklı cıkarsınız saygılar.

5. Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. biraz daha sabır dostlar...bu hissede risk minimuma yakındır...bu hissede sabır ön plandadır...dördüncü çeyreklerde de gelebilecek 12,5 milyonluk karlar bir önceki çeyreği de teyit edeceğinden hissenin biraz agresifleşmesini beklerim...yeter ki bu bilançolar gelmeye devam etsin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. 1.52 yi en az 2 sene sindirir çok geldi ona

8. Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 204/652 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •