Sayfa 204/948 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. 5. Bolgeden yatirim tesvik belgesi geliyor sanirim...Hayirlisi...Tesekkurler Sayin 34demir29...Yatirim tavsiyesi degildir...

2. SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    Trade Ustadim trade...Bu kagitta asla edilgen kalmamak gerekir....Donarsin, donarsan da olursun... Cunku bu kagit oylesine guzeldir ki sattiginin altina mutlaka alirsin, eger buyuk ralliye denk gelmemissen o gun... Istatistiksel olrak da cok kucuk bir ihtimal, tahmin edebileceginiz gibi... Ki, ben iki kez yakalanmama ragmen pismanlik duymadim hic...Cunku tahtanin basindaki zatin tek silahi zaman ve sabir iken, trade ile o silahi elinden almis olursunuz..Oteki turlu bekler durursunuz, psikolojinuz de bozulur...Nakarat( hadi biz de tekrara dusmeyelim....)Oysa alsat yaparken, bazen avlansaniz da zaman gecer, maliyetiniz duser, usta gurescinin son oyununu bile kapabilirsiniz sansiniz yaver giderse... Ben kendimce boyle buldum formulu... Saygilar...Yatirim tavsiyesi degildir...
    Aynen de trade. Zamana oynuyorlar sanki iyi degerlendirmek lazım bu günleri. Fakat her zamanki gibi tepkisi gecikti ama illaki veriyor. Donmayacagız inşallah uyumayacagız

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    üstadım çok teşekkür ederim değerli görüşlerinize. ınsan öz eleştiride yapmalı yapabilmesini bilmeli bu hayatta. Allah a şükür haram yemedik evlatlarimiza da yedirmedik karnımız ağrısın. Yada birilerine uşaklık edelim. Forumun yenilendiği şubat ayından bu yana yazılan yazıları özellikle kendi yazdıklarımı tekrar tekrar okudum. Son tahlilde hisseyi bilmeyen veya yeni girenler için fazla umutsuz o günün stresiyle yazılmış birçok yazımı da okudum. Düşününce aşırı duygusal yazılar da var içlerinde, ama haklısın da kime anlatacan derdini hukuk mu var adalet mi var canına yandigimin ülkesinde. E izliyorsun tahtayı hareketleri görüyorsun kimse aptal değil. Bu aralar biraz sakinleştim iyi geldi bu ayrılık tabi sizleri özledim. En son cezayı 2010 da aldım 3 ay sonra kağıt uctuydu demir döküm. Umutlandım bu da gider diye yok be. Seans içi denge vs. Paylaşabilirim canlı izliyorum ama beceremedim bugün yardimci olacak varsa iyi olur. Tekrar teşekkür ederim gördüğümüzü yazacağız merak etme üstad kritik zamanlarda özelden de yazarım. Ytd

sm-n900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayın mastori, bu hisse vestel ve arçelikten daha kötü ürün üretmiyor ancak fiyatı onlara göre kötü.ayrıca dayanıklı eşya sektöründe trend beyaz dan kromaj ürünlere kaymış durumda. Yani önü açık.buna ragmen hissenin çıkamamasının sebebi aslında bellidir. öz sermayesini arttıramıyor. Ancak bu yıl bu trend degişecek gibi görünüyor. Yatırımcı ürkektir. Yıllarca öz sermayesini arttıramamış, yani yerinde saymış bir şirkete öyle hemen paldır küldür girmiyor. Yatırımcı emin olmaya başlarsa hisse yeni bir trende oturacaktır. şirket sahipleri de yeniden yapılanarak sanki bu yolda ilerliyor gibi bir his verdi bana. Eger bu gerçekleşirse hissenin yolu epey uzundur derim

5.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    sayın mastori, bu hisse vestel ve arçelikten daha kötü ürün üretmiyor ancak fiyatı onlara göre kötü.ayrıca dayanıklı eşya sektöründe trend beyaz dan kromaj ürünlere kaymış durumda. Yani önü açık.buna ragmen hissenin çıkamamasının sebebi aslında bellidir. öz sermayesini arttıramıyor. Ancak bu yıl bu trend degişecek gibi görünüyor. Yatırımcı ürkektir. Yıllarca öz sermayesini arttıramamış, yani yerinde saymış bir şirkete öyle hemen paldır küldür girmiyor. Yatırımcı emin olmaya başlarsa hisse yeni bir trende oturacaktır. şirket sahipleri de yeniden yapılanarak sanki bu yolda ilerliyor gibi bir his verdi bana. Eger bu gerçekleşirse hissenin yolu epey uzundur derim
    Kesinlikle haklisiniz sn.emekli ürün çeşitliliğinin fazla olması, tasarım kalitesi, vs ile ön plana çıkıyor. Ayrıca yurtdışında da revaçta. Bu sene geçmiş yıllara göre farklı bir fiyat istikrarı gösteriyor şimdilik umarım bozmaz. Sanki üretim ve satışlar beraberinde kar rakamlarını artirdikca yavaş yavaş fiyata yansıyacak. Tek endişe bu aralar piyasa olumsuzluğu yoksa isteseler 1 haftada işi biter. Ama yolu uzun bu belli ytd

6. http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=1168643
    Mohikanların Sonuncusu
    Komasebe ve mastori usta sizlerin degerli yorumlarınızı okurum naçizane kendimce değerlendirmeye çalışırım

E6553 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Mohikan üstadın çalışmasını paylaşmak istedim sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum

E6553 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sn.kelevra teşekkür ederim değerli görüşleriniz için. O yorumunu okudum arkadaşın. Verdiği rakamlar üç aşağı beş yukarı doğru. Aşağı gelirse stop benim için 1.75 zaten. Altı genel trendi bozar. 1.4 1.5 rahat gündeme gelir o zaman. Açıkçası bu endeks tepkisine kayıtsız kaldı. Tekrar toparlanma sürecine girdiğini teyit etmesi açısından 2.16 17 üzeri çıkmalı. Sanki Mart hareketi sonundaki dinlenme sürecine girmiş gibi. 1.5 1.75 arası gidip gelmişti ve taban oluşturmuştu. Yine benzer bir süreçte sanki . Ocak sonuna doğru hareket bekliyorum çünkü Şubat ayından itibaren 12 aylık tahminleri zaten buradan yapmaya başlarız. 3.17 2008 zirvesi Bu fiyat dolar bazında bile çok yüksek. Kalıcı olmadı o zamanlar. Yani şu bilanço tam olarak fiyatlanmadı belki ama kar rakamları büyürse ki ben özellikle sermaye artırımı bekliyorum yada güzel bir temettü o zaman bu kağıdı bu kadar sıkmazlar umarım.ytd

Sayfa 204/948 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •