üstadım çok teşekkür ederim değerli görüşlerinize. ınsan öz eleştiride yapmalı yapabilmesini bilmeli bu hayatta. Allah a şükür haram yemedik evlatlarimiza da yedirmedik karnımız ağrısın. Yada birilerine uşaklık edelim. Forumun yenilendiği şubat ayından bu yana yazılan yazıları özellikle kendi yazdıklarımı tekrar tekrar okudum. Son tahlilde hisseyi bilmeyen veya yeni girenler için fazla umutsuz o günün stresiyle yazılmış birçok yazımı da okudum. Düşününce aşırı duygusal yazılar da var içlerinde, ama haklısın da kime anlatacan derdini hukuk mu var adalet mi var canına yandigimin ülkesinde. E izliyorsun tahtayı hareketleri görüyorsun kimse aptal değil. Bu aralar biraz sakinleştim iyi geldi bu ayrılık tabi sizleri özledim. En son cezayı 2010 da aldım 3 ay sonra kağıt uctuydu demir döküm. Umutlandım bu da gider diye yok be. Seans içi denge vs. Paylaşabilirim canlı izliyorum ama beceremedim bugün yardimci olacak varsa iyi olur. Tekrar teşekkür ederim gördüğümüzü yazacağız merak etme üstad kritik zamanlarda özelden de yazarım. Ytd
sm-n900 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri