Sayfa 69/725 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 5799 madde; 545 - 552 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Almak isteyene veriyor ohh ne ala...beni üç gündür düşürdü baş edemiyorum büyüklerim el atsa artık😂😂😂

2.  Alıntı Originally Posted by naytas21 Yazıyı Oku
    Bu bedelli olayını bu fiyatlardan yapacağını düşünüyor musunuz?
    1,88 fiyatla bedelliye başvuran bu fiyattan da hayli hayli başvurur, 1,5 sene öncesinden bahsediyorum, reddedilince stat açılışına kadar götürmüşlerdi hisseyi. Gs'nin durumu farklı, gs arsa satışı ile milyonları cebe koyacak diye yükseldi, millete malı yedirdikten sonra sermaye arttırımını yaptı, şimdi 2. kez başvurdu, gs tarihinde bu olayın çok daha acımasızcasını Ünal Aysal yönetimi yaptı, çok ocak batırdılar. Fener de aynısını yapmıştı, en iyi döneminde bedelli ile milleti avladılar. Beşiktaş yapar yapmaz bilemiyorum; ama bu haber akışında mal toplamak adına yükseltip düşürmek gibi hiçbir şey yapmadan sadece her kademede mal vermesini anlayamıyorum ve aklıma sadece bu geliyor. Spor hisselerinde dikkatli olmak gerekiyor. Tarih spor hisselerinin yaptığı acımasız hareketlerle dolu... Böyle bir hissede uzuncu olmak gerçekten yürek işi, bırakın geleceği dünü bugünü belli olmayan hisseler bunlar, ne demek istediğimi anlamak için fb ve gs geçmiş grafiklerini inceleyin, yaptıkları sermaye arttırımlarını bir kenara bırakıyorum, bu hisselere yapılan 12 yıllık bir yatırımın hala zararda olduğunu göreceksiniz. YTD

3. Aslında satın çıkın demese de herkes zımnen bunu ifade ediyor. Beklentiler olumsuz... İşte bu noktada yatırımcının zihninde zan ve şüphe devreye giriyor. Zararına satarsam, ya çıkarsa... Zararı göze alıp çıkmazsam, ya daha çok zarar edersem... Telefi edilebilir zarar vardır telafi edilemeyen/edilemeyecek olan vardır. Burada da devreye manevi zarar giriyor. Yani her halükarda zarardayız vesselam.

4.  Alıntı Originally Posted by stress Yazıyı Oku
    Aslında satın çıkın demese de herkes zımnen bunu ifade ediyor. Beklentiler olumsuz... İşte bu noktada yatırımcının zihninde zan ve şüphe devreye giriyor. Zararına satarsam, ya çıkarsa... Zararı göze alıp çıkmazsam, ya daha çok zarar edersem... Telefi edilebilir zarar vardır telafi edilemeyen/edilemeyecek olan vardır. Burada da devreye manevi zarar giriyor. Yani her halükarda zarardayız vesselam.
    Eline sağlık, güzel özetlemişsin. Birbirimizi etkiliyoruz, bayağıdır bu forumda yazıyorum, eski arkadaşlar tanır zaten, ben şunu görüyorum bu hissede; sürekli yeni arkadaşlar geliyor, 6'lardan beridir sürekli yeni girenler geliyor ve bu arkadaşlar hisseyi aldıkları için düşüşü kabullenemiyor. Geçen sene sürekli grafik paylaşıp hisseyi 6'dan 4,50'ye kadar burada ne kadar üye varsa hepsine pazarladığını düşündüğüm bir arkadaş vardı. Sürekli yeni dirençler bulur, o dirençler kırılınca yeni hedefler verip yeni dirençler veriyordu. Bu arkadaşın kendi hesabı veya tanıdıkları olan birkaç tane de arkadaş vardı, sürekli bu arkadaşın grafiklerini pohpohlayıp "helal olsun hocam, çok iyisin üstat..." diyorlardı, biz en ufak bir şey desek "emeğe saygı gösterin, susun, spek uşağısınız, malınızı almaya çalışıyorlar" diye diye dayak yiyorduk. Yahu adam aylarca gözümüzün önünde hisseyi pazarladı, 8'ler 9'ları hedef gösterdi, onlarca adamı etkiledi, sonra hiçbir şey olmamış gibi bir gün yazmayı bırakıp gitti, bunun pohpohcuları da kayboldu gitti. Şimdi yeni moda bu oldu forumlarda, kötü yorum yaptığın anda damga yiyorsun, çünkü elinde hisse olanlar o yorumları kabullenemiyor, doğru olduğunu görmek istemiyor. Neyse uzattım, kimse kimseye gir çık dememeli, ima etmemeli ama fikirlerimizi yazıyoruz ve ister istemez birbirimizi etkiliyoruz, buna lafım yok; ama twitter başta olmak üzere, üstat kılığına bürünmüş onlarca düzenbaz var, yatırım firmalarının portföylerini ellerinde tutup, hisseyi etkileyip takipçilerine sürekli mal kitleyen onlarca adam var. Bakın çok yakın zamanda bir twitter çakma ustası Bjkaş düşeni kırdı yeni hedefi 5 küsürler diyip 4,80 civarı elindeki tüm malı ky'ye verdi çıktı hisseden. Geçmişte yazmıştım bunu araştırırsanız bulursunuz. Bu konuyu her hissede dile getiriyorum ama insanlar kolay yoldan para kazanmayı sevdikleri için hiç araştırmadan, sonunu düşünmeden, hayatında bir kez olsun görmediği bu adamların laflarıyla yatırım yapıp para kazanacağını düşünüyor. Gerçekten hayret ediyorum bu duruma. Şimdi girin twitter'a "bjkaş" yazıp aratın onlarca çakma saçma sapan adamın yorumlarını grafiklerini görürsünüz. Neyse çok uzattım yahu. Geçen sene sağlam zarar edip çıkmıştım hisseden, başkaları da inşallah "kol kesmek" zorunda kalmaz benim gibi. YTD

5.  Alıntı Originally Posted by fobia Yazıyı Oku
    Eline sağlık, güzel özetlemişsin. Birbirimizi etkiliyoruz, bayağıdır bu forumda yazıyorum, eski arkadaşlar tanır zaten, ben şunu görüyorum bu hissede; sürekli yeni arkadaşlar geliyor, 6'lardan beridir sürekli yeni girenler geliyor ve bu arkadaşlar hisseyi aldıkları için düşüşü kabullenemiyor. Geçen sene sürekli grafik paylaşıp hisseyi 6'dan 4,50'ye kadar burada ne kadar üye varsa hepsine pazarladığını düşündüğüm bir arkadaş vardı. Sürekli yeni dirençler bulur, o dirençler kırılınca yeni hedefler verip yeni dirençler veriyordu. Bu arkadaşın kendi hesabı veya tanıdıkları olan birkaç tane de arkadaş vardı, sürekli bu arkadaşın grafiklerini pohpohlayıp "helal olsun hocam, çok iyisin üstat..." diyorlardı, biz en ufak bir şey desek "emeğe saygı gösterin, susun, spek uşağısınız, malınızı almaya çalışıyorlar" diye diye dayak yiyorduk. Yahu adam aylarca gözümüzün önünde hisseyi pazarladı, 8'ler 9'ları hedef gösterdi, onlarca adamı etkiledi, sonra hiçbir şey olmamış gibi bir gün yazmayı bırakıp gitti, bunun pohpohcuları da kayboldu gitti. Şimdi yeni moda bu oldu forumlarda, kötü yorum yaptığın anda damga yiyorsun, çünkü elinde hisse olanlar o yorumları kabullenemiyor, doğru olduğunu görmek istemiyor. Neyse uzattım, kimse kimseye gir çık dememeli, ima etmemeli ama fikirlerimizi yazıyoruz ve ister istemez birbirimizi etkiliyoruz, buna lafım yok; ama twitter başta olmak üzere, üstat kılığına bürünmüş onlarca düzenbaz var, yatırım firmalarının portföylerini ellerinde tutup, hisseyi etkileyip takipçilerine sürekli mal kitleyen onlarca adam var. Bakın çok yakın zamanda bir twitter çakma ustası Bjkaş düşeni kırdı yeni hedefi 5 küsürler diyip 4,80 civarı elindeki tüm malı ky'ye verdi çıktı hisseden. Geçmişte yazmıştım bunu araştırırsanız bulursunuz. Bu konuyu her hissede dile getiriyorum ama insanlar kolay yoldan para kazanmayı sevdikleri için hiç araştırmadan, sonunu düşünmeden, hayatında bir kez olsun görmediği bu adamların laflarıyla yatırım yapıp para kazanacağını düşünüyor. Gerçekten hayret ediyorum bu duruma. Şimdi girin twitter'a "bjkaş" yazıp aratın onlarca çakma saçma sapan adamın yorumlarını grafiklerini görürsünüz. Neyse çok uzattım yahu. Geçen sene sağlam zarar edip çıkmıştım hisseden, başkaları da inşallah "kol kesmek" zorunda kalmaz benim gibi. YTD
    Haklısınız. Geçen sene ilk aklıma gelen loruhlano vardı mesela. Hiç unutmam "bu hissenin krizsel dibi 4,60" diyordu. Tabi tek de değildi. Bende ki etkisi ne oldu... Hisse 5,8x iken çıkmadım. Neden? Aşağı yukarı başabaş noktamdı. Ha şimdiki aklım olsa çıkardım. Yine olursa bu kez çıkarım. Derdim para kazanmak değil paramı kurtarmak. Ama maalesef fırsat vermiyor. Verecek gibi de durmuyor. Onun için uzuncuyum diyorum. Kimseyi etkilemek istemiyorum. Bunun acısını tattım. Maalesef...

6. Kol kesmek ne demek kardeş, millet kafayı kırdı sağlıklı bile düşünemiyor....neyse bekleyip göreceğiz, dediğiniz gibi bedellide gelirse ( buralardan) o zaman full buradayım, bu kadar başarı maddi gelir açısından da elbet bir gün fiyatlanır ama su kafadaki kılıc(bedelli korkusu) olmazsa ...........takipteyim herdaim......

7. bedelli deyip durdunuz bir şeyi nekadar çok söylerseniz gerçekleşir derler evet bedelli kulislerde konuşulmaya başlanmış satıp çıkın sonra da satılanları toplayıp yukarı çeksinler satılan kademelere kadar, bedelli bedelli diyenler bu kadar çok korkuyorlarsa satıp çıksınlar milleti gaza getirip de sattırıp kağıdın yukarısını boşalttırmaya çalışmasınlar .akıl oyunları yapmasınlar .,madem bedelli korkun var dillendirme sat çık eger bedelli gelirse daha çok zarar yazarsın şimsiden çık . şunuda söyleyeyim bir söz vardır kurt kör olsada yolunu bulur, burda herkez kurttur herkez kendi yolunu bulsun kimsenin gazına gelipte hareket etmesin.

8. arkadaşlar bedelli de 10.000 lot 40.030 liran var diyelim portföyde nasıl olur eğer bedelli olursa.....bilmediğim için soruyorum..bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim........

Sayfa 69/725 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •