Sayfa 272/487 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by murathan79 Yazıyı Oku
    cuma akşam kapanış 0,90 fiyattan kapanış oldu diyelim pazartesi nasıl durum olacak 10.000 adet hissesi olan için, rüçhanlar nasıl işlem görecek, ne kadar para ödeyince kaç hisse alabilecek tam bilgisi olan paylaşabilir mi?
    10 bin hisse *1 tl nominal değer =10.000 tl sermaye artış oranı %37 ise 10.000 tl nin yüzde 37 si kadar (3700 tl) yatırım hesabında bulunduracaksın buna karşılık nur topu gibi 3700 hisse senedin daha olacak yani toplamda 13.700 adet senedin olmuş olacak.maliyetini ise şöyle hesap et : 10 bin hisseyi aldığın maliyete ilave olarak 3700 tl yi ekle 13700 e böl birim maliyetin ortalaması o şekil de olacak.(düzeltme yapacak varsa saygı duyarım,insan şaşar beşerdir)asıl konu şu hisse 1 üzerine atmassa bedellinin ne anlamı kalır ki 1 altında katılmamak daha mantıklı ....ama patron hisseye bi operasyon çekerse pazartesiye kadar 1,20 üzeri bile olabilir ...şimdi top sayın patronlarda hadi bakalım umut fakirin ekmeği...

2. Cumaya kadar 1 uzeri atmazsa cuma aksam satarim enamiyim 1 tl alti bedelliye katilacak

3.  Alıntı Originally Posted by hem Yazıyı Oku
    Cumaya kadar 1 uzeri atmazsa cuma aksam satarim enamiyim 1 tl alti bedelliye katilacak
    Satana veya alana karisma hakkimiz yok isteyen satar isteyen alir.benim stratejim bu fiatlardan alip beklemek.yukselis olmazsa bedelliye katilmam.daha olmadi uzun vade yatarim.y.t.d.

4.  Alıntı Originally Posted by hem Yazıyı Oku
    Cumaya kadar 1 uzeri atmazsa cuma aksam satarim enamiyim 1 tl alti bedelliye katilacak
    diyelim ki cuma 90 kuruştan kapattı, 1 tl den bedelli kullanmanın anlamı yok, kullanmak zorunda değilsin. sayıyı artırmak istersen 1 tl bedelliyi alacağına 90 krş borsadan alırsın. Cuma 90 kr kapatırsa PT açılışı (0.90+0.38)/1.38=92.7 krş olacak diye biliyorum. Bu durumda da (böyle olursa) Cuma akşamı satmanın bir anlamı yok. ytd

5.  Alıntı Originally Posted by gundayad Yazıyı Oku
    diyelim ki cuma 90 kuruştan kapattı, 1 tl den bedelli kullanmanın anlamı yok, kullanmak zorunda değilsin. sayıyı artırmak istersen 1 tl bedelliyi alacağına 90 krş borsadan alırsın. Cuma 90 kr kapatırsa PT açılışı (0.90+0.38)/1.38=92.7 krş olacak diye biliyorum. Bu durumda da (böyle olursa) Cuma akşamı satmanın bir anlamı yok. ytd
    Helal olsun.bir kisi cikti isi bilen.y.t.d.

6. Cuma aksami elimizde ne kadar hisse varsa %37 oraninda marti r hissesini hesabimizda pazartesi sabahi goruruz.bolunme olayi ruchan pazari kapandiktan sonra yukarda arkadasin yaptigi sekilde hesaplanarak yapilir.bu aralar herkeste cuma gunu satma eğilimi var saygi duyarim satanlara ama ruchanlari öcü gibi görmenin anlami yok.neticede borsada islem gorecek kademeleri olacak bir hisse gibi dusunun.patron ruchanlarin hepsini kendi kullanmak isterse 15 gun 1 tl ustu beklemem.ama herkes katilim saglasin derlerse hizli bir sekilde 1 tl nin uzerine atabilir.yazdiklarim sadece beyin firtinasi yatirim tavsiyesi degildir.y.t.d.

7.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Cuma aksami elimizde ne kadar hisse varsa %37 oraninda marti r hissesini hesabimizda pazartesi sabahi goruruz.bolunme olayi ruchan pazari kapandiktan sonra yukarda arkadasin yaptigi sekilde hesaplanarak yapilir.bu aralar herkeste cuma gunu satma eğilimi var saygi duyarim satanlara ama ruchanlari öcü gibi görmenin anlami yok.neticede borsada islem gorecek kademeleri olacak bir hisse gibi dusunun.patron ruchanlarin hepsini kendi kullanmak isterse 15 gun 1 tl ustu beklemem.ama herkes katilim saglasin derlerse hizli bir sekilde 1 tl nin uzerine atabilir.yazdiklarim sadece beyin firtinasi yatirim tavsiyesi degildir.y.t.d.
    Bu fiyattan bolunse pazartesi ana hissenin fiyati kactan acar

8.  Alıntı Originally Posted by Halo Yazıyı Oku
    Bu fiyattan bolunse pazartesi ana hissenin fiyati kactan acar
    Pazartesi icin beklentim yok.zira cuma hangi fiyattan kapatirsa pazartesi o fiyattan acacaktir.pazartesi bölünme olmayacaktir.bolunme ruchan pazari kapandiginda martie ve marti r hisselerin ortalamasi alinarak yapilir.cunku ruchan pazari kapandiginin ertesi gunu martie hissesinde birlesme olur.ve bedelli olayi biter.gerekli aciklama olmuştur diye dusunuyorum.isteyen alsin isteyen satsin.ben bu fiyatlardan satmammm y.t.d.

Sayfa 272/487 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •