Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    anladığım akdarıyla best sanki süresiz banlanmış.
    Öyle oldu..bende öyle anladım..

Ceza aldığım günün sabahıydı..hatırlarsanız dolar düştüğünde yada güçsüzleştiğinde buralara damlayan bir şahsiyetle kibarca bu başlıkta tartışmıştınız..sonra yola mı çıkacaktınız neyse, öğleden sonra aynı kişi aynı tip nakaratlara devam etti..vaktim olursa çıkaracağım ipe sapa gelmez nakaratlarını..amacı sanırım buraları provoke etmek..sanki bizler burada mütamadiyen doların yükselmesini bekliyoruz..yada doların güçsüzlüğünü anlayamıyoruz da, o yol gösteriyor..ha dolar yükselirken buralara uğrasa anlayacağımda, dert başka sanırım..geçmişte satır araları biraz yandaş kokuyor da..çakılmıyor zannediyor kendisi..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Ceza aldığım günün sabahıydı..hatırlarsanız dolar düştüğünde yada güçsüzleştiğinde buralara damlayan bir şahsiyetle kibarca bu başlıkta tartışmıştınız..sonra yola mı çıkacaktınız neyse, öğleden sonra aynı kişi aynı tip nakaratlara devam etti..vaktim olursa çıkaracağım ipe sapa gelmez nakaratlarını..amacı sanırım buraları provoke etmek..sanki bizler burada mütamadiyen doların yükselmesini bekliyoruz..yada doların güçsüzlüğünü anlayamıyoruz da, o yol gösteriyor..ha dolar yükselirken buralara uğrasa anlayacağımda, dert başka sanırım..geçmişte satır araları biraz yandaş kokuyor da..çakılmıyor zannediyor kendisi..
    Antalya ya 3 günlük tatile gitmiştim
    modlar sanırım ona ceza verecek sebebp bulamıyorlar
    oysa forumu germek kin ve nefret duyguları yaratmak diye bimadde koysaalr
    buraya ayzdığı her mesaja bir ay alır
    klavyesi türkçe olmasına rağmen halen arada bi sıkıntıyı sikinti yazarak sikinti yaratmaya çalışıyor başlıkta
    ama neyse uzatmayayım
    bu tip adamlara brden fazla cevap yazmıyorum
    anlayanı çekip gidiyor anlamyanı gelip halıya yapmaya devam ediyor
    ne uğraşacağım
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Hoşgeldiniz Sn. Enki, bu başlıkta ortamın gerilmesi beni bu başlıktan soğutmuştu, hepimizin bildiğini tekrar yazalım bu fanatikler her yerde, sadece forumda değil, insanın yaşam enerjisini alıyorlar en iyisi uzak durmak bulaşmamak yoksa sinir oluyor insan, uykuları kaçıyor, neyse “ite dalaşmaktansa çalıya dolaşmak iyidir†diye bir söz var en iyisi bu

Tekrar hoşgeldiniz
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Kırmızıyı yaktı.3.9152 üzerinde kalmadıkça sat verdi sistem..

Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Diğer sistem 3.84 altında sat verir.Bu biraz daha hantal bir sistemdir.

Güncelleyelim..

Ahmetg Guest

6. Türk futbol kulüpleri altyapıdan sporcu yetiştirmediği için gelirlerinin %89'unu yabancı futbolcu bonservisine harcıyor. Sonuç: Onca vergi affına rağmen (!) sadece 5 yılda 5'e katlanan zarar.

ÇOÇUKLARINIZIN GELECEĞİNİ futbol klüpleri ÇARÇUR EDİYORLAR!

Bu kadar para ile ne yapılmazdı!

Vatan hainliği...

7. Yabancı futbolcular alınırken doviz harcanıyor ama satılırken de kazanılıyor.
    Demba Ba, Gökhan Töre, Atınç vs,... bir çok futbolcu da iyi fiyata satıldı veya kiralandı.
    Bu işi şu an en iyi Beşiktaş yapıyor. Futbolcuları aldığı fiyatın üzerinde bir fiyata bir iki sene sonra satabiliyor.

Tabii totalde ülke olarak karda olduğumuz söylenemez ama bu da bir ticaret.....kafayı çalıştır kazan....
    Bütün dünya yapıyor bunu.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Türk futbol kulüpleri altyapıdan sporcu yetiştirmediği için gelirlerinin %89'unu yabancı futbolcu bonservisine harcıyor. Sonuç: Onca vergi affına rağmen (!) sadece 5 yılda 5'e katlanan zarar.

ÇOÇUKLARINIZIN GELECEĞİNİ futbol klüpleri ÇARÇUR EDİYORLAR!

Bu kadar para ile ne yapılmazdı!

Vatan hainliği...

Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

8. sat devam ediyor dolarda.

ama dxy toparlanmaya başladı.

ne kadar uyumlu gideriz bilemem.

Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •