Sayfa 229/637 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by enc1n Yazıyı Oku
    Hocam isterseniz gönderin bı bakalim

etab5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şurada 3.cilt var mesela => http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=137138

Çok teşekkürler.

2. Burayı filtreleyebilsek çok cevher var; aslında eski forumdan kalan uzun vade için başka değerli konular varsa onlar da paylaşılabilir. Ben direk konu linki verilmediği zaman konulara ulaşamıyorum zira.

3. sag da gönderi sayısına basınca çalışması lazım fakat çalışmıyor. :D

4. Bu arada, spesifik bir hisseden ziyade aklıma yatan bir stratejiyi size danışmak istiyorum; şu anda portföy yeni oluşmakta olduğu için ilk etapta 5 hisseyi 20%'şerden eşit dağıtmak yerine elde olan birikmiş ile fiyatı yüksek olan ve iyi temettü verecek hisselere ağırlık vermek ve bunlardan alınan temettü ve olarak artı birikecek olan miktar ile de fiyatı düşük olan hisseleri düzenli olarak alım yapmak daha mantıklı geldi.

Ne dersiniz?

5. Ben de bunu tavsiye edeyim eski forumdan:

http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=64959

Bu topiğin sahibi arkadaş forumda pek şöhretli olmasa da, W.Buffet tarzı yatırım konusunda bir efsane, ve ne yazık ki artık yok.
    Özellikle felaket günlerinde (ki çok yakınlarda bu günlerin soğuğu hissediliyor borsada) hareket tarzı konusunda çok değerli tecrübesi var.
    Başlığı okuyun, ne demek istediğimi anlarsınız.
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ara ara böyle mesajlar atacağım...yanlış anlamayın...erken yaşta emekli olmak, sağlık ve zindelik varken bazı şeyleri yaşamak çok güzel...evet, özendirmeye çalışıyorum

geçen hafta cuma günü orhangazi de zeytin bahçemizde, hasada katıldık...köy meyveleri, sebzeleri ve doğal salamura zeytinle evimize döndük...köfteci yusufta köftemizi de yedik...10 da gidip 4 de döndüğümüz için ne trafik çilesi, ne kalabalık.

önümüzdeki hafta da baba ocağına 5 günlük bir gezi planlıyorum...havada çok güzel olacakmış şansıma. (salı gidip cuma dönünce 140 tl ye gidiş geliş uçak bileti mümkün)

Allah'a şükürler olsun.

Öyle erken emekli olunca vakit geçiremem, sıkılırım vs...hikaye bunlar...maddi açıdan asgari rakamı sağladıktan sonra, çok zevkli bir yaşam bekliyor sizi.
    Sn cautionary erken emekli olmuşsunuz ne kadar güzel. .birikiminizi yapmissiniz. .herhalde çalışma hayatında hesabınızı bilerek ya TL biriktirdiniz. .yada gayremenkuller aldınız hem yüksek emekli maasina hemde kira gelirine sahipsiniz. Çünkü bes yeni sayılan bir sistem .artı 56 olmadan emekli olunmuyor ..altın deseniz iratı yok..hisse zaten yok )

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR_İZMİR
    Gönderi
    2,922
    ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...::: sakinleri Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması'na kurallara uygun 3 hisse seçip katılın 1 hafta yarışalım.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...51#post1364551

Sayfa 229/637 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •