Sayfa 430/855 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    .

Ben şakavari bir yazıyla grafik vereyim mi dedim.

Bir arkadaşınız nazikce "işine git, biz malımızı biliriz" dedi..

Kırıldım açıkcası.

T/a her şey değildir. Ama fikir verir, bakış ve görüş açısını genişletir.. İstenmemesine şaşırdım..

Paylaştığım yer mi.. ? Arayan bulur.

Ya da, o malının tanıyan arkadaş, rica etsin.. Paylaşayım..

Syg.
    Dalga mı geçiyorsun arkadaşım. Adam gibi yazdık değerlendirmek isterim diye. Diğer arkadaş istemiyor olabilir, bu da çok doğal. Zaten herkesin canı burnunda......

2.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    .

Ben şakavari bir yazıyla grafik vereyim mi dedim.

Bir arkadaşınız nazikce "işine git, biz malımızı biliriz" dedi..

Kırıldım açıkcası.

T/a her şey değildir. Ama fikir verir, bakış ve görüş açısını genişletir.. İstenmemesine şaşırdım..

Paylaştığım yer mi.. ? Arayan bulur.

Ya da, o malının tanıyan arkadaş, rica etsin.. Paylaşayım..

Syg.
    Allah Allah ricami edicem senden??? Kardes sen paylaştında biz sana bişey mi dedik.....sen yazmışsın yok en az 5 kişi olursa falan şart koşmuş Sun bende sana kibarca istemez dedik!!! Halen sart kosuyosn rica edicekmisim senden... bırak bu isleri....istediğini yapabilrsin kolay gelsin....kaldı ki mipaz senin grafiğini dinlemez ne haftalık ne saatlik hiçbiri tutmuyor spek zamanı gelince götürecek bu kadar!!!

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by cebibur Yazıyı Oku
    Dalga mı geçiyorsun arkadaşım. Adam gibi yazdık değerlendirmek isterim diye. Diğer arkadaş istemiyor olabilir, bu da çok doğal. Zaten herkesin canı burnunda......
    Cebbur kardeş salla gitsin Allah aşkına...canı sıkılan bize sarıyor zaten.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by beytullah Yazıyı Oku
    Bir paylasim yapacaksin arayan bulur gibi sozler yakışmıyor.Yardimci olacak kisi burada yazar bildiklerini

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok mu zor arayıp bulmak..

İsmimin üzerine tıkla.. Açılan pencereden "forum gönderileri"lerine tıkla.. Son 9 (bununla 10) mesajdan birisi..

Çok mu zor.. ?

Not 1: Birisi bir paylaşım yapayım mı dediğinde "istemezükcü" olmayın. Bırakın paylaşsın. Önemli olan sizin o paylaşımı akıl süzgecinizden geçirerek değerlendirmenizdir.. Paylaşım iyidir, kötüdür farketmez.. Forum paylaşım yapmak içindir.

Not 2: Karşılıksız paylaşım yapan kişilerin kırılganlık katsayıları yüksektir. Ama yine de yol göstericidirler.

Not 3: Not 3 yok.

Not 4: Bu gün çok neşeliyim..

5.  Alıntı Originally Posted by MyPlanet Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu hisse için WhatsApp grubu kurucam herkes dahil olsun fikir paylaşımı yaparız 0506 745 56 59 bu numarayı ekleyin
    Arkadaslar mipaz whatsap grubu kuruldu. isteyen yukaridaki numarayi ekleyebilir

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Çok mu zor arayıp bulmak..

İsmimin üzerine tıkla.. Açılan pencereden "forum gönderileri"lerine tıkla.. Son 9 (bununla 10) mesajdan birisi..

Çok mu zor.. ?

Not 1: Birisi bir paylaşım yapayım mı dediğinde "istemezükcü" olmayın. Bırakın paylaşsın. Önemli olan sizin o paylaşımı akıl süzgecinizden geçirerek değerlendirmenizdir.. Paylaşım iyidir, kötüdür farketmez.. Forum paylaşım yapmak içindir.

Not 2: Karşılıksız paylaşım yapan kişilerin kırılganlık katsayıları yüksektir. Ama yine de yol göstericidirler.

Not 3: Not 3 yok.

Not 4: Bu gün çok neşeliyim..
    Sn delikan burada anlamadığınız nokta şu, yararlı olacağına inanılan bir paylaşım varsa yazarsınız ve dediğiniz gibi negatif pozitif yorumlarız. Siz direk beş beğeni gelsin ekleyeyim deyince bu biraz şımarıklık oluyor yada ne bileyim ego tatmini olarak algılayabilir insanlar. Sn kirifte buna kızdı sanıyorum. Siz bence ekleyin grafiğinizi bakalım. Saygılar.

GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by GOLFMK2 Yazıyı Oku
    Sn delikan burada anlamadığınız nokta şu, yararlı olacağına inanılan bir paylaşım varsa yazarsınız ve dediğiniz gibi negatif pozitif yorumlarız. Siz direk beş beğeni gelsin ekleyeyim deyince bu biraz şımarıklık oluyor yada ne bileyim ego tatmini olarak algılayabilir insanlar. Sn kirifte buna kızdı sanıyorum. Siz bence ekleyin grafiğinizi bakalım. Saygılar.

GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn golmk2, zaten etik olanida bu degilmi paylasilir berberce yorumlariz !!! Ama şart kosma hatta israrla sart kosma biraz sacma dogrusu !!! Ego tatmininden baska bisey degil beyfendinin yaptigi....Eminimki direk paylasim yapsaydi herkes tesekkur ederdi zaten bizim topik saygili arkadaslarla dolu=)

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    Allah Allah ricami edicem senden??? Kardes sen paylaştında biz sana bişey mi dedik.....sen yazmışsın yok en az 5 kişi olursa falan şart koşmuş Sun bende sana kibarca istemez dedik!!! Halen sart kosuyosn rica edicekmisim senden... bırak bu isleri....istediğini yapabilrsin kolay gelsin....kaldı ki mipaz senin grafiğini dinlemez ne haftalık ne saatlik hiçbiri tutmuyor spek zamanı gelince götürecek bu kadar!!!

"dünya dediğiniz abiler aha benim şu yüreğim kadar abiler, hayat dediğiniz ne kadar gülebiliyorsak o kadar."

Hem eğlenelim, hem bilgilenenelim diye 5 kişi dedim. Bir kişi evet deseydi, "ben, keyfim ve kahyası da evet diyor.. etti 4.. yok mu bir kişi daha" diyecektim.

Ama sen hemen "istemezük" dedin.

Bak ben yine de "yüreği geniş birisi" olarak seni bilgilendirmeye devam ediyorum..

"mipaz grafik dinlemez" diyorsun.. "spek" diyorsun..

KY'nın en büyük lafı budur.. "Spek".. Sahiip olduğuğu her hissenin bir spek'i olduğunu sanır.. Sorsan spek nedir.. Bilmez.. Bilse de açıklayamaz..

Spek lafı, spekülasyondan gelir arkadaşlar.

spekülasyon : Öngörü ve/veya tahmine dayalı hareket tarzı gibi bir anlama gelir. Batı dillerinden geçmiştir dilimize. Yani kötü bir şey değildir. Eğer spekülasyon yapan spek oluyorsa, hepiniz spek'siniz.. Bir öngörü veya tahminle girdiniz bu hisseye..

Kötü olan maniplasyondur.. Maniplasyon, tahrif etmek, yanlış bilgi ile kandırmak anlamına gelir..

Bırakın bu "spek" laflarını..

"spek" sizsizniz.. hepinizsiniz..

Bakın.. ekşi sözlükte ne yazıyor.

"spekülasyon, en basit şekliyle, ileride fiyat değişikliğine uğrayacak malların, aradaki fiyat farkından yararlanarak kâr etmek amacıyla önceden satın alınmasıdır.

özellikle bireyler, tahvil faizlerinin düşük ve gelecekteki fiyatların belirsiz olduğu dönemlerde, ileride tahvil fiyatlarının düşeceğini, dolayısıyla faizlerin yükselebilme olasılığını düşünerek paralarını ellerinde tutmayı tercih ederler. spekülatif amaçla tutulan para miktarının fırsat maliyeti düşük olduğundan, faiz oranları ile arasında tersine bir ilişki vardır. diğer bir deyişle, faiz oranları düştüğünde, spekülatif para talebi yükselir. spekülasyonun başlıca nedenleri şunlardır:

savaş, kıtlık, enflasyon gibi nedenlerle gelecekteki fiyat artışlarındaki belirsizlikler.
    tahvil fiyatlarındaki belirsizlikler.
    piyasadaki para miktarının artması.
    görüldüğü gibi spekülasyon, gelecekle ilgili tahminlere ve büyük ölçüde tesadüflere bağlı bulunmaktadır. fırsatları değerlendirmek amacıyla faaliyet gösteren kişilere ise spekülatör denir.
    "

Sonuç: o arkadaş rica ederse, ben keyfim ve kahyası da kabul ederse paylaşırım grafiği ve yorumumu..

Sayfa 430/855 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •