Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?
- Oylayan
- 159. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
50,000-60,000 ARASI
-
40,000-50,000 ARASI
-
60,000-70,000 ARASI
-
40,000 'den AZ
-
S.A. 1-yıllarımı verdğim bu işlerden öğrendiğim bir çok konu var bunlardan en önemlisi "borsa denilen illet asla kendisi yükseleceğini söylemez" 2-adamın grafiklerine bakarım ben sözel olarak yazdıkları önemli değil 3-gelin sizde 2-3 grafik ekleyin sizi takip edelim 4-siyasal olayları ben 2019 yılında görürüm dedikleri gibi pazarladıkları gibi başımıza şu kadını getirecekler sanırım bakın medya nasıl reklamını yapıyor bu kadar numaralı yazı yeter. birde burada birileri insan karalamasın çıksın "Mert ve dobra bir şekilde düşüncesini söylesin" ben böyle adam gibi adam severim yoksa itin kopuğun bir birine yazdıkları forumu kirletmekten başka birşey değil kirletmeyin burayı adam gibi takip ediyoruz adamı birilerinin karalama yazılarını okumaya vaktim yok benim. 2019da borsa değil 150bin 70binde kalırsa 2019 yılının sonunda ben iyi daha akıllanmış yatırımcı buldular diye düşünürüm. birde acaba 2019sonunda borsa gerçekten 60binin altına gelince acaba bu isimlerle kimler yazacak? bakın benim fikrim bana bende söylerim ama 2019 gelince yine kendi adımı kullanrım. bu kadar kişi burada mal pazarlıyorsa bildikleri vardır Bu piyasada afedersiniz kimse kimsenin kazanmasını istemez "bunun adı borsa kim kime korsa" diye bir tekerleme vardır.ne insanlar gördüm ne iş adamları gördüm RAKS gibi hisselerde milyonlar batırdılar yıllar önce. veya adamın yazdığı gibi imkb30 hissesi Batmış tahta kapatmış bir ülkedeyiz.yarın öbür gün neredeyse dolar alanlar fişlenecek belki. Darbe de belki bir oyundu,belki de değildi ve hazır küçükler korkudan mal boşaltmışken 1 yılda bu seviyeye geldik 106000/72000 dersen ne çıkar sence?=1,4722 %47,2 getiri Reel olarak müthiş bir kazanç ortada buradan boşaltsalar %30 getiri ile satsalar yine müthiş bir rakam. bu yüzden ben nereden sonrası riskli nereden mal boşaltmak gerekli bilirim. yıllarımı verdim,iki tane dünkü çocuğun lafını dinlemem ve bu iki üç dünkü çocuğun forumu kirletmesini hoş karşılamam boş konuşanları hiç sevmem. doldurun altını konuşmaların gerçekleri yazın ersoy gibi verin sonra twitter vs.gibi hesaplarınızı 1000 000 takipçiniz olsun. ama böyle takipçisi artmış birine erişmek mertçe ve delikanlıca bir yaklaşım hiç değil o yüzden yazdım yazdıklarımı. ancak boş insanlar başkalarına saldırır diye öğrendim. neyse sinirlendim çok kirletmeyin burayı böyle
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri