Sayfa 73/367 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. http://www.ulkucumedya.com/lavrovun-...di-100607h.htm

Amerikalı bir gazeteci, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson ile görüşen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'a, ABD'nin Kudüs kararını sordu.
    Rus bakan Sergey Lavrov, Amerikalı kadıngazetecinin, "Amerikan elçiliğinin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması girişimini nasıl buluyorsunuz?" sorusuna "Yüksek sesle bağırın sizi duyamıyorum" cevabını verdi.

Amerikalı gazetecinin ise aldığı cevabın ardından odayı terk ettiği belirtildi.
    @erefefik

2. İsrail konsolosundan ‘cinsel kimlik’ şikayeti: Cemaat beni dışlıyor
    İsrail’in İstanbul Başkonsolosluğu’na atanan 45 yaşındaki Yossi Levi Sfari’nin cinsel kimliği, Türk Musevi cemaatinin tepkisine yol açtı. İsrail Dışişleri, eşcinsel olduğu için Sfari’yi ‘dışlayan’ cemaatle bağlarını kesti. Sfari, gey olduğunu belirtmiş ve atanmasının ardından bir ay önce arkadaşı Roni Goldberg ile İstanbul'a yerleşmişti.
    Bu huberle ilgili soyle bir yorum yapabiliriz.

Bu adam 1 ay once gelmis. Demek ki, Kudus' un Abd tarafindan baskent olarak taninacagi 1 ay onceden belliydi. Bu haber aciklandiginda, Turkiyede bir tepki gosterilecegi de aciktir. Netekim bugun cuma namazindan sonra gosterecekler.

Bu atama, tepkinin boyutu ve siddeti konusunda bir fikir verebilir. Yani Israil bu atamayi yapiyor, Istanbul'daki Yahudi cemaati tepki gosteriyor, Israil Disisleri ise Yahudi cemaatiyle iliskilerini kesiyor. Bu haberi havuz medyasi da 2 gundur veriyor.

Demek ki bu atama, Kudus meselesi sebebiyle olusacak tepkinin, ozellikle Istanbul'daki Yahudi cemaatina bir zarar vermemesi icin yapilmis.

Abd'den de boyle bir aciklama vardi. Vatandaslarindan cuma namazi kilinan yerlerden uzak durmasini istediler.

Acaba tepki ile alakali baska bir beklenti mi var?
    @erefefik

.

Kurumları kutsamak/yüceltmek, zamanla, hangi suistimali yaparsa yapsın, dokunulmaz yapmaz mı onların personelini ?

Her kişiyi/kurumu adalet ve fonksiyon zemininde eşit tutmak
    yanlış mı olur?

.
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    .

Kurumları kutsamak/yüceltmek, zamanla, hangi suistimali yaparsa yapsın, dokunulmaz yapmaz mı onların personelini ?

Her kişiyi/kurumu adalet ve fonksiyon zemininde eşit tutmak
    yanlış mı olur?

.
    kurum yanlış yapmaz, cansızdır çünkü.

kurum adına yanlış yapılırsa da, yanlışa neden olanlar bulunarak, hem yaptığı yanlıştan dolayı, hem de kurumun itibarına verdiği zarardan dolayı gereken ceza kesilmelidir.

kişilerin yaptığı yanlışlardan dolayı, kurumların adının kirletilmesi hoş değil.

eğer bir kurumun ülke için gerekli olduğuna karar verilmişse, o kurumun yıpratılmadan, görevini en iyi şekilde yapması için çaba sarf edilmelidir.

eğer bir kurumun ülke için gereksiz ya da zararlı olduğu düşünülüyorsa da, kurumun yıpratılarak ortadan kaldırılması yerine, gerekli mercilerce kurumun görevine son verilerek kaldırılır zaten.

5. Abi pozisyonu aciyon, aynen benim 127.500'den longladigim gibin...

Oturuyon ustunde, hic givrasmacen...Takiyon 2000 puvan asagiya bir seytan kilidi, artikin ekrana bakmaya da luzum yok.

Mesela sinciden 6400 puvan kardayin...

Basit yane...

)))))))))))))))))))))))))))
    @erefefik

6. Öldü mü? Ölmedi abi ölmedi...Insanlar ölümsüzdür.
    @erefefik

7. @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bak yine uyaniverdim...Beni bole zemansiz uyandiran neyse bunun sebebini bulceyn...Bulmadan olursem terbiyasizim...

Abi size samimi birsey yazem, sosyal medyadan, ozellikle twitterdan uzak durun. Sayet 70 civari begeniniz var ise sizi sizden daha iyi tanir...
    Abi dün 9 da bizim konu da bu oldu. Amir gece 5 uyandım didi ben 4 de uyandım çocuk 4:30 uyandı...
    2 hafta oldu hafta içi günlerden bir gün ise giderken bi sakinlik...
    Servis şoförüne diyorum ben de şaşırdım didi sanki İstanbul su şebekesine anti depresan katmislar..
    Bu gibi olaylarda aklıma geliyorsun valla..
    Akü şarj sayısını not ettin mi abi merak ettim sormuştum mekanda cevapsız bıraktın...

Sayfa 73/367 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •