0.10 fark için eft yapmak cazip değil o zaman [emoji23][emoji23][emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.10 fark için eft yapmak cazip değil o zaman [emoji23][emoji23][emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçen mt bana ufak bir işlem için yahu 20TL fark ediyor. sizce değer mi dedi, Sizce değer mi anlayalım mı dedim: Nasıl dedi? cebinde var mı 20TL dedim. Var dedi. ver o zaman dedim. Vermem dedi. Hah dedim işte o zaman değerli. çünkü değersiz olsa verirdin.
tamam tamam dedi. Böyle bir anım var.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
taşımalı swaplı mevduat işlemi örneği
X bankasında taşımalı swaplı mevduat yapacağız Y bankasını da getirimizi artırmak için kullanacağız.Vademiz 61 gün olsun(tamamen kendi seçimim ,gün sayısını istediğiniz şekilde belirleyebilirsiniz)Bu durumda spota uygun olacak şekilde,
Euro alış kuru 3.9510
Euro satış kuru 4.0285 olsun.
Bu alış satış fiyatlarını banka belirliyor bizim bilmemize gerek yok ve anlaşma esnasında sözleşmede görüyoruz.X bankası diyor ki euroların %25(oran değişebilir örnek gereği belirlemem gerektiği için %25 seçtim) ini bende teminat olarak bırak ben eurolarına %1.60 brüt faiz veriyorum ve euroların %75 ini istediğin bankaya swift yapacağım anlaştığın oranla bağla.Y bankasını biz seçiyoruz ve diyelim ki Y bankası eurolara taşımalı swaplı mevduatın dönüş tarihine DENK gelecek şekilde brüt %1.90 oran verdi.X bankasına diyoruz ki ben dışarıda %75 lik euroma brüt %1.90 oran alırsam getirim ne oluyor.X bankası da hesaplayıp brüt %14.20 tl mevduat karşılığı getirin oluyor diyor.İşimize geliyorsa bu oranlarla bağlıyoruz.Örneğimizde ki %75 lik eurolarımıza brüt %1.90 ın daha üzerinde bir oran bulursak haliyle getirimiz daha da artar onu da gözden kaçırmayalım.Swift ücreti istemeyen banka olduğu gibi isteyen banka da oluyor toplam getirimizi küçük de olsa oynatabiliyor.
Son düzenleme : memorex; 16-03-2017 saat: 11:30.
İyi de abd faizleri arttıracak para anavatanınna dönecek, bizde de kur artacak beklentisi yokmuydu. Bunu nasıl tahmin edebiliriz ki. Bakalım doların bundan sonraki hareketleri nasıl olacak. Yıl sonuna kadar iki ileri bir geri 3.85 seviyelerine mi gidecek göreceğiz. Dudu bu yıl temettüleri seni üzecek gibi, bir çok şirket zarar açıklıyor.
Dolar kuru konusunu lütfen doğru başlıkta devam ettirelim. Sorularınızın cevapları dünden beri yazıldı çizildi zaten orada.
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Biraz evvel akbank dan MT si arkadaş aradı. 600k için dün %12 oran vermişti. Bugün genel müdürlük ile tekrar görüştüm %12.25 oran aldım dedi. TL faizlerinde bir artış olacak gibi arkadaşlar.
Yer İmleri